Nemanja Milunović (©Starsport)
Nemanja Milunović (©Starsport)

Milunović mora na magnetnu rezonancu

Vreme čitanja: 2min | uto. 30.03.21. | 18:11

Štoper crveno-belih zamenjen već u prvom poluvremenu susreta sa IMT-om

U finišu prvog poluvremena četvrtfinalnog duela sa IMT-om, Dejan Stanković iz igre je izvukao Nemanju Milunovića, a jasno je bilo da se radi o povredi.

Po završetku utakmice trener Crvene zvezde je to i potvrdio, ali nije mogao detaljnije da kaže o čemu se radi.

Izabrane vesti

"Izašao je preventivno, sutra ćemo raditi magnentnu rezonancu pa ćemo videti šta će biti. Nadam se da nije ništa strašno. Znate i sami koliko nam znači", istakao je Stanković pred kamerom Arene Sport.

Što se tiče utakmice, crveno-beli su pitanje pobednika rešili za samo 20 minuta, tokom kojih su postigli čak tri gola. Iako je delovalo da se gostima sprema debakl, rezultat je do kraja ostao nepromenjen.

"Zadovoljan sam prolaskom, posle pauze i napornih treninga utakmica je došla u pravom momentu. Vratilo se dosta igrača koji nisu bili u trenažnom procesu mesec-mesec i po. Uspeli smo da ih istrpimo, to se osetilo i u igri, ali nije važno. Čestitao bih IMT-u na lepoj igri. Nama je bilo važno da prođemo i sada se okrećemo utakmicam koje slede i koje bi mogle da odrede šampiona. Nemam želje za polufinale, nama je cilj da osvojimo Kup pa ko god se nađe na tom putu, znamo šta nam je činiti", dodao je Stanković.

Crveno-belima za vikend sledi gostovanje u Kruševcu, a iduće srede je Večiti derbi sa Partizanom na stadionu Rajko Mitić.



tagovi

FK Crvena zvezdaNemanja MilunovićDejan Stanković

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara