Trenutak kada je Ognjen Mimović pogodio prečku (@MN Press)
Trenutak kada je Ognjen Mimović pogodio prečku (@MN Press)

Mimović umalo junak iz senke: Put do prečke trajao ceo minut

Vreme čitanja: 2min | sub. 09.03.24. | 20:14

Mladi bek Crvene zvezde pogodio prečku u nadoknadi 172. večitog derbija

Dobrim igrama za OFK Beograd u prvom delu sezone 19-godišnji Ognjen Mimović izborio se za šansu u Crvenoj zvezdi, a tokom zimskih priprema mladi desni bek ubedio je Vladana Milojevića da zaslužuje status prvotimca najtrofejnijeg srpskog kluba i šestostrukog uzastopnog prvaka.

Da ima veliko poverenje u njega Zvezdin trener pokazao je i ove subote u 172. večitom derbiju, poslavši ga u igru u 56. minutu. I, umalo da Mimović izraste u junaka u poslednjim trenucima meča, ali ga je prečka sprečila.

Izabrane vesti

"Ušao sam malo slabije, pogrešio sam dva, tri dodavanja, ali posle sam se oslobodio. Ipak je prvi derbi, veliki je pritisak, ali zadovoljan sam svojom partijom. Izostao je gol, pogodio sam prečku. Taj put do prečke trajao je ceo minut i posle kad je udarila u liniju, jako mi je žao...", istakao je mladi fudbaler.

Pored Ognjena Mimovića Crvena zvezda ima još nekoliko perspektivnih igrača na raspolaganju Vladanu Milojeviću.

"Spremamo se za svaku utakmicu, pa ako uđemo - uđemo, ako ne - ništa, idemo dalje. Namestili smo glavu, svi su me posavetovali lepo, dali mi podršku".

U Mozzart Bet Superligi ostalo je još šest kola do plej-ofa, a razlika između vodećeg Partizana i drugoplasirane Crvene zvezde je ostala jedan bod. Jasno je da nas do kraja čeka neizvesna trka.

"Ima još dosta da se igra, u opticaju je 40 bodova, srešćemo se opet u plej-ofu, tako da ništa nije gotovo", smatra Mimović.




tagovi

Ognjen MimovićFK Crvena zvezda172. večiti derbi

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara