Ostoja Mijailović (©Starsport)
Ostoja Mijailović (©Starsport)

Ministarstvo sporta: Ostoja Mijailović je novi predsednik JSD Partizan

Vreme čitanja: 1min | pet. 04.11.22. | 13:49

Znači li to i kraj Milorada Vučelića i Miloša Vazure u FK Partizan?

Predsednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović novi je predsednik JSD Partizan, objavilo je Ministarstvo omladine i sporta, a preneo portal 24/7.

Ministarstvo je izdalo rešenje u kome stoji da je odbijena žalba Milorada Vučelića i Milana Obućine na rešenje Agencije za privredne registre.

Izabrane vesti

"Prekida se postupak po žalbi podnetoj 29. septembra 2022. godine, protiv rešenja Agencije za privredne registre od 16. septembra 2022. godine do okončanja spora pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu", navedeno je u rešenju Ministarstva omladine i sporta.

Izbori za predsednika u JSD Partizan održani su 12. septembra. Nakon zabrane ulaska na stadion, većina delegata je u prostorijama teniskog kluba Partizan održala svoju sednicu. Struja okupljena oko čelnika fudbalskog kluba Partizan, koja se brine zbog mogućeg uvođenja vanrednih mera, ostala je na stadionu.

Tako je posle dve održane sednice sportsko društvo Partizan dobilo dva predsednika, Ostoju Mijailovića i Milorada Vučelića.

Dva dana nakon izbora, u APR-u je izvršena promena zastupnika na osnovu zapisnika sa jedne od sednica i time je Ostoja Mijailović upisan kao pravni zastupnik društva. Vučelić i saradnici su podneli čak i krivične prijave, Ministarstvo je saopštilo svoje, a da li je tu kraj?

To ćemo tek videti… Nije tajna da bi Mijailovićev izbor značajno otežao ostanak Vučelića i Vazure u fudbalskom klubu. A baš o tome se ovde i radi.


tagovi

Ostoja MijailovićMilorad VučelićMiloš Vazura

Obaveštavaj me

FK Partizan
KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara