Miroslav Tanjga u društvu Zbiljića i Slaviše Jokanovića
Miroslav Tanjga u društvu Zbiljića i Slaviše Jokanovića

Miroslav Tanjga se vraća u Vojvodinu, stižu i četiri pojačanja

Vreme čitanja: 2min | pon. 12.06.23. | 08:02

Veliki planovi novosadskog superligaša između ove sezone

Žuljaće poraz u polufinalu Kupa Srbije od Čukaričkog igrače, stručni štab i članove uprave Vojvodine još dugo, ali je Stara dama našeg fudbala ispunila zacrtane ciljeve. Novosađani će igrati u Evropi, deluje da će biti više nego konkurentni na evropskom tržištu, pošto se priča o odlasku Uroša Kabića u Bolonju.

Velike planove imaju u Novom Sadu kada je reč o sledečoj sezoni u Mozzart Bet Superligi. I već su počeli da prave pobednički mozaik, kako bi igrače Radoslava Bataka sačekali lepe vesti na početku priprema.

Izabrane vesti

Prema sazanjima Mozzart Sporta Vojvodina će dobiti ozbiljno pojačanje u upravljačkoj strukturi, pošto će od prvog dana jula uloga potpredsednika kluba, zaduženog za sportska pitanja, biti poverena Miroslavu Tanjgi. Član šampionske generacije Vojvodine iz 1988. godine će se, na taj način, praktično vratiti u klub koji ga je afirmisao. Poslednjih nekoliko godina živeo je i radio u Italiji kao verni saradnik preminulog Siniše Mihajlovića. Pomagao mu je i reprezentaciji Srbije, ali će sada Tanjga imati drugačiju ulogu. Očekuje se da svojim vezama, čovek koji je sa Crvenom zvezdom osvojio Interkontinentalni kup u Tokiju, poveže Vojvodinu sa klubovima iz Italije.

Pored toga, u okolini stadiona Karađorđe se može čuti da će Vojvodina vrlo brzo dobiti četiri pojačanja, koja bi trebalo da imaju značajan doprinos u narednoj sezoni. Očekuje se i da Vojvodina produži ugovore sa glavnim polugama tima, koji su imali ozbiljnu ulogu u prethodnoj sezoni.

Plan je da se pojača i stručni štab Radoslava Bataka. Mladom stručnjaku će se uskoro pridružiti dvojica stručnjaka. Sve u cilju bolje pripreme mečeva.

Očekuju u Vojvodini da dobiju i nekoliko sponzora, uglavnom dobrostojećih novosadskih firmi.


tagovi

miroslav tanjgaRadoslav Batak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara