Stadion Poljud opet će biti pun (©Reuters)
Stadion Poljud opet će biti pun (©Reuters)

Misli na Tumbi, motiv pun Poljud

Vreme čitanja: 2min | ned. 13.08.23. | 13:42

Hrvatska 1: Hajduk večeras (21.05) mora da otalja posao protiv Slaven Belupa i da se spremi za četvrtak i pakao u Solunu. Trener Ivan Leko suspendovan na pet utakmica

Hajduk je dobro krenuo novi šampionat Hrvatske, spreman da konačno skine krunu Dinamu, a u ovo doba godine prioritet je Evropa. Imaće Splićani težak posao da eliminišu grčki PAOK u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencije. U Splitu pre tri dana nije bilo golova, samo stative za domaćina, a pred revanš u červtak na stadionu Tumba u Solunu moro da se odradi meč sa Slavenom iz Koprivnice u četvrtom kolu HNL-a.

Misli fudbalera u belim dresovima je duel sa crno-belima, motiv će biti pune tribine Poljuda. Torcida je ove godine u euforiji, traže se konačno titula.

Izabrane vesti

U narednih pet prvenstvenih utakmcica Hajduik s klupe neće predvoditi kažnjeni trener Ivan Leko. Njega će na klupi da menja pomoćnik Adnan Čustović.

Odigrali smo jako dobru utakmicu protiv PAOK-a, ali treba je što pre zaboraviti i pripremiti se za ovu. Važno je da odemo s pobedničkim mentalitetom u Grčku i nastavimo s dobrim igrama. Ako ostvarimo pobedu, biće nam puno lakše u četvrtak”, rekao je pomoćni trener Čustović.

21.05: (1,22) Hajduk (6,50) Slaven (13,0)

Poljud je gotovo rasprodan za ovu utakmicu, raspoloživo je ostalo malo ulaznica za tribinu Zapad. Beli u novoj prvenstvenoj sezoni imaju stopostotan učinak pošto su u prva dva kola pobedili Dinamo u Maksimiru i Rijeku na Poljudu, a utakmicu trećeg kola nisu igrali budući da je Osijek zatražio odlaganje zbog kvalifikacija za Ligu konferencije.

Hajduk i Slaven Belupo poslednji put su odmerili snage u maju ove godine, kada su Splićani u Koprivnici slavili sa minimalnih 1:0.

---------------------

Ako na svoj tiket dodaš jednu utakmicu Svetskog prvenstva za žene, možeš da dobiješ vikend za dvoje u hotelu Ramonda + 10.000 rsd

---------------------

HRVATSKA 1 – 4. KOLO

Subota

Varaždin – Rudeš 2:0 (0:0)

/Brodić 57, Postonjski 77/

Nedelja

18.55: (3,40) Istra (3,40) Osijek (2,15)

21.05: (1,22) Hajduk (6,50) Slaven (13,0)

***kvote su podložne promenama

Odloženo

Gorica – Rijeka

Lokomotiva - Dinamo



tagovi

HNLHajduk SplitSlaven BelupoHrvatska 1Hrvatska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara