Mitar dobio ispomoć - Vinisijus u Fulamu za 5.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | čet. 01.09.22. | 14:05

Kolibari pregovaraju i sa Lidsom oko Danijela Džejmsa

Nije im prošlo sa Benom Breretonom Dijazom iz Blekberna, ali Kolibari su u poslednji čas ipak uspeli da dovedu špica i ispomoć Aleksandru Mitroviću. U pitanju je Brazilac Karlos Vinisijus (27), nekadašnji igrač Napolija, Monaka, Totenhema, koji će pred potpis za Fulam raskinuti pozajmicu sa PSV Ajndhovenom.

Vinisijus je u vlasništvu Benfike, tako da će slavni portugalski klub na ime obeštećenja inkasirati oko 5.000.000 evra. Nije to neka naročita uteha Orlovima, jer pre tri godine za njega su Napolitancima platili čak 17.000.000.

Izabrane vesti

Mitrović nakon izvanrednog starta u Premijer ligi i pet golova na prvih pet utakmica, razume se, ne mora da brine za svoj status. Marku Silvi bio je potreban centarfor sličnih karakteristika kako bi mogao da uskoči umesto Srbina, ili možda i da ih upari po potrebi.

Karlos Vinisijus je prošle sezone odigrao 23 utakmice u holandskoj Erediviziji, postigao je šest i namestio šest golova.

U tekućoj sezoni na terenu je proveo samo 58 minuta. Bez konkretnog učinka...

To nije sve kada su u pitanju Fulamove aktivnosti poslednjeg dana prelaznog roka. Ostrvski mediji navode da su u toku razgovori sa Lidsom oko eventualnog transfera Danijela Džejmsa, krilnog napadača kog su Jorkširci prošle godine platili Mančester Junajtedu blizu 30.000.000 evra.

Velšanin je alternativa za Džastina Klajverta koji nije dobio radnu dozvolu, te mu je transfer propao.

Takođe, do kraja dana očekuje se potpis Lajvina Kurzave iz Pari Sen Žermena.


tagovi

Karlos VinisijusLetnji prelazni rok 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara