Komentari na vest

Mitar nemoćan protiv nemilosrdnog Sitija, sjajan debi Lamparda na klupi Evertona (VIDEO)

S

Srbija Majka

pre oko 2 godine

Kakav pas i izbacivanje citave odbrane Sitija u stilu Debrujnea...Mitar je strasan igrac i pokazuje cak da ima i sjajan pregled igre a ne samo dobru realizaciju i svi koji nesto likuju nad njim u smislu da nema kapacitet da igra Premijer ligu su samo zlonamjerni i neobjektivni. Naravno da on nije trkac i neko ko ce da bredribla tri igraca ali zato je tata u sesnaestercu i ne vidim ko mu moze od stopera fizicki parirati u snazi kada se on zagradi...a da nepricam o igri glavom i pozrtvovanosti do poslednjeg atoma snage!!!
P

Pjer

pre oko 2 godine

Pa ok je sve...Mitar je prespor za Premier ligu,za Cempionsip je top...decko daje uvek sve od sebe uvek ...njemu bas nemoze nikad da se zameri .Nije Levandovski,ni Kejn ni Suarez ali nije ni los.
D

Dexaman

pre oko 2 godine

Ajde bre, nije vas sramota više. Dokle ćete pljuvati čoveka? Tačno je, nije vrhunski napadač poput Suareza ili Kejna ili ne znam koga već, ali je naš najbolji napadač i igrač koji je nastupima za reprezentaciju zaslužio poštovanje! Šta ste vi uradili u vašim malim životima, je l rade kompleksi? Neverovatno kakvi smo ljudi...
O

Ostoja21

pre oko 2 godine

Na svetskom prvenstvu su svi takvi štoperi...
B

Berba

pre oko 2 godine

Sta je rekao Pep, je l ga dovodi u Siti na leto?
G

Gost007

pre oko 2 godine

Ne znam čemu ovo loženje. Prva i druga liga su miljama udaljene.
N

Noco

pre oko 2 godine

Tako je care, ja to pricam oduvek. Mitra nikad nema protiv premijerligaskih ekipa...
D

Darko55

pre oko 2 godine

Mozda nekad i da gol premijerligasu. Mozda, nekad...
m

mrk123

pre oko 2 godine

Pre ce on dati nekom premijerligasu nego sto ce Jovic dati gol za Real.
@

@mrk123

pre oko 2 godine

Nemoj da lažeš, nedavno dao gol za Real.. Koliko igra minuta, odlicno . A sta je sa mitrom, što ne dade gol danas!? Zato što Ovi štoperi koštaju po 50 miliona.. Ljudi su brži OD NJEGA a on napadac, dali je to neko Video danas!? Spor ko puž, pojeli ga Sad na Svetskom prvenstvu, su 90% takvi štoperi
m

mrk123

pre oko 2 godine

212 meceva u Engleskoj i 94 golova. 24 u premier, 70 u chemp, s tim sto je u premier ligi igrao za klubove koji daju 30 gola ukupno za sezonu.
m

mrk123

pre oko 2 godine

Pored jednog takvog stopera od 50 i vise miliona nas odveo na svetsko.
Z

Zizuu

pre oko 2 godine

Pa sta ste ocekivali? Da mzd zabije 3 Sitiju? Haha