Mitar ubija - 23 na 23! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.12.23. | 18:14

Al Hilal u polufinalu King kupa...

Al Hilal je u polufinalu King kupa Saudijske Arabije (nacionalnog kup-takmičenja), a Aleksandar Mitrović je ponovo junak jednog od najpopularnijih klubova na Bliskom istoku.

Pre tri dana srpski internacionalac pogodio je u ligi protiv Al Taija, večeras dva puta u duelu čevrtfinala pomenutog kupa duelu sa Al Tavonom (3:0), uz jednu asistenciju Sergeje Milinkovića Savića.

Izabrane vesti

Mitrović je načeo goste u sudijskog nadoknadi prvog poluvremena, da bi na 2:0 povisio čim je krenulo drugog poluvreme - u 51. minutu. Tada ga je SMS vrlo lepo pronašao posle prodora po levom boku.

Konačan rezultat postavio je Brazilac Malkom šest minuta pre kraja.

Prvi napadač Orlova odigrao je svih 90 minuta, dok je Sergeja u 70. minutu zamenio Portugalac Ruben Neves. Nejmara ni ovoga puta nije bilo zbog povrede.

Brazilac je svakako projektovan kao prva zvezda Al Hilala, međutim tu ulogu oberučke trenutno drži Aleksandar Mitrović, strelac 23 gola na isto toliko utakmica u svim takmičenjima otkako je stigao u Saudijsku Arabiju.

Četu Žorža Žezusa bez Mitra i njegovih pogodaka trenutno je nemoguće zamisliti. Al Hilal je prvi u ligi sa sedam bodova više od Ronaldovog Al Nasra (posle 16 kola), dok je u King kupu dogurao do same završnice i ima šansu da odbrani trofej odbranjen prošle sezone.


tagovi

Saudijska Arabija 1Aleksandar MitrovićSergej Milinković Savić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara