Komentari na vest

Mitar uz zurle razigravao Al Hilal: Golčina saudijskog nindže pred Mančinijevim očima (VIDEO)

D

Drvo

pre 8 meseci

Ne zna ništa kao i uvek, samo na snagu ko vo. Ali postoji ideja, dajte mu da šutira penal. Kod nas je razbijao šoferke po Autokomandi, tamo ima šanse da pogodi u pustinji novo naftno polje.
D

Drvo

pre 8 meseci

Drvo bukva
O

Orao

pre 8 meseci

Stvarno ne znam, kako niko od jacih Evropskih klubova nije kupio Mitra. Nisam pristrasan, nego kad vidim za kakve se likove daju 60-70 miliona... Stvarno mi nije jasno. Decko napravio potez zivota. Za 3 godine, uzece grdnu lovu i onda komotno opet u Evropu da se igra.
F

Fußballspieler

pre 8 meseci

Uprkos nespornom talentu i jakom pobedničkom karakteru, dečko ponekad ima problem sa ponašanjem i mislim da je to najveća prepreka bila što nije napravio veliku karijeru. Veliki klubovi prate svaki detalj i ne kupuju igrača samo na osnovu onoga što prikazuju na terenu. Da li bi Kanga pre 6-7 godina završio u Zvezdi da nema problem sa ponašanjem ili bi igrao, u najmanju ruku, negde u Francuskoj?
z

zato sto su

pre 8 meseci

bili u Cataru i zbog njegove naravi
B

Babaroga

pre 8 meseci

Mitar babaroga 🇷🇸🇷🇸🇷🇸
d

dostojevski

pre 8 meseci

Nemogu Jos uvek da verujem da Niko od velikana nije kupio Mitrovica. Bayern bi Bio mnogo jeftiniji, celsi, PSG. Bio standardan 100%. Covek je zver.
1

1. Gost

pre 8 meseci

Potpuno se slazem i zao mi je jer su neki od ozbiljnih evropskih timova na gubitku, samim tim i liga, i evro takmicenja. a i mi sa njima kao gledaoci. Mitar je Top Class centarfor. Sa druge strane, drago mi je da se decko naplati za sve godine za koje ga slepci nisu videli i vrednovali.
S

Saturn

pre 8 meseci

Niko od velikana nema lovu da da Mitrovicu ko Hilal
G

Gostgost

pre 8 meseci

Mitar je dobar napadac sa pravim karakterom. Da je vrhunski, dosao bi do vrhunskog kluba. Ovako je sasvim ok, i ne treba preterivati ni na koju stranu
Z

Zorosav

pre 8 meseci

Na lošem je glasu zbog crvenih kartona, niko ne želi igrača koji je poput mirnijeg Dijega Koste.
1

1. Gost

pre 8 meseci

Mancini ima ozbiljan tim, Stivi Dzi ima teletabise. Zameni mesta trenerima - ishod je isti. Retardirana liga. Pa kome se slusaju zurle, nek izvoli.
N

NoviSad021

pre 8 meseci

Mancini je selektor papane
z

zzx

pre 8 meseci

Trener je Zesus ne Mancini,a reterda ima svugde.
K

Krnda

pre 8 meseci

Upropasti me VAR za 3:0 i 80k.. Pade mi tiket.. Ogavni VAR..

Kalčopolista®

pre 8 meseci

Idemo Mitara, u inat svim dusmanima koji prozivaju da je arabijsla liga - banana liga! Dokazi tim dusmanima da nisi prevara kao kent i silja koji su iz te iste, kako oni kazu banana lige, najureni motkom i to onom u ekspresnom roku
@

@kalca

pre 8 meseci

Jaoj, da me ne mrzi, nasao bih tvoj komentar za tu arapsku ligu od pre mesec-dva. Bolje cuti nekad.
Z

ZV

pre 8 meseci

Tugo jesenja,taj Kent i taj Silja su nama doneli dve LS,u stvari tri,jednu LE,par titula,kupova....vama Mitar doneo samo % od prodaje,igrao kod vas manje nego baba na svadbi ali kad nemate legende pravite ih od tudjih, kao vasi sunarodnici sa Teslom,recimo. Svaka cast Mitru,zao mi je sto je otisao tamo ali ne sumnjam da ce biti pravi u reprezentaciji,kao i uvek. Da zavrsimo sad ova dva meca i spremamo se za EP.
V

Veljko9

pre 8 meseci

Vlahovic, Mitrovic, Zivkovic, Pavlovic i Samardzic spremni za Madjare.
V

Vasilis

pre 8 meseci

Mitar moze godinu dana da igra i bocanje covek ce doci 100% spreman za reprezentaciju. Mitar je Peti Mils.