Mitrović i Kamara opet u klinču
Mitrović i Kamara opet u klinču

Mitrović hvatao za gušu Kamaru zbog instruktora joge?! Ranijeri tera Francuza iz Fulama!

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.01.19. | 09:53

Neverovatna glasina stiže nam iz Engleske

Jeste malo tabloidno - najblaže rečeno – ali ako je tačno imaće i fudbalske reperkusije, jer je Klaudio Ranijeri posle najnovijeg istupa Abubakara Kamare navodno rešio da ovog januara po svaku cenu proda problematičnog Francuza. Čaša se, piše San, prelila posle navodnog fizičkog obračuna sa našim Aleksandrom Mitrovićem tokom prošle nedelje.

Fulamov napadački tandem su navodno morali da razdvajaju saigrači, pošto su se Mitrović i Kamara, narodski rečeno, dohvatili za gušu. I to na jogi?! Opet navodno, Mitrović je započeo frku zato što je Kamara bio nepristojan prema instruktoru joge. Ili instruktorki, najmanje je bitno.

Izabrane vesti

Sudeći po tekstu najtiražnijeg ostrvskog lista Kamara zaista jeste preterao, jer San piše i da je šef stručnog štaba Klaudio Ranijeri izgubio strpljenje i od Uprave zatražio januarski transfer za 23-godišnjeg igrača. Javno ga je uostalom kritikovao još kada se na utakmici sa Hadersfildom Kamara otimao oko lopte sa Mitrovićem tražeći da baš on izvede jedanaesterac, iako se u Fulamu zna da je to pravo rezervisano za srpskog reprezentativca.

Kamara je promašio, Ranijeri je posle meča rekao da je u tom trenutku poželeo da “ubije“ nekadašnjeg Monakovog napadača.

Očigledno da je taj nagod na času joge dobio i Mitrović. Baš zbog tog incidenta Kamara nije bio u protokolu za subotnju utakmicu sa Barnlijem. Nezgodan temperament opasno preti da mu ugrozi premijerligašku karijeru.

(FOTO: Reuters)


tagovi

Aleksandar MitrovićAbubakar KamaraKlaudio Ranijeri

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara