Komentari na vest

Mitrović: Najlepši gol u karijeri

b

batabane

pre oko 3 godine

Sve cestitke i kapa dole Mitru najvećem.Ujedno i hvala mu sto je 38 puta doneo radost svakom postenom ljubitelju fudbala u Srbiji.Samo se pitam.Koliko fudbalski da treba da budes slep i glup,a ljudski bezobrazan i lazljiv da omalovazavas ovako kvalitetnog igraca.A gol Hrvatima,kad se igralo i na zivot i smrt i za ponos naroda i države.Ali za Cigane majstore fudbalske igre,on je drvo.A sa koliko osecaja i je isao ovaj lob.A drvo im i Kalaba,a i on najbolji iz odabrane,sa vise uticaja na zacetak napada nego svi vezni osim Tadica.Eee,zemljo Srbijo,sta ti trpis.
s

spusti loptu na zemlju

pre oko 3 godine

"Slavnim Draganom Stojkovicem", mozda kao igrcem, ali kao trenerom to jos mora mnogo toga da uradida bi bio slavan.Niko ne pise slavni Zidan, to je proslost.Slavni su Morinjo ili Gvardiola koji drmaju ili su drmali Evropom.
d

daf

pre oko 3 godine

Ako ti je ovo najlepsi gol i nije neka karijera iskreno.
V

VALJAK

pre oko 3 godine

BRAVO MITRE ! USAO SI U ISTORIJU GOLGETERA. BRAVO MAJSTORE !!! GOL JE PRELEP ZA SPICE ! ANTOLOGIJSKI.
a

ah tugo tugo

pre oko 3 godine

Tuzne li karijere.
D

Daj

pre oko 3 godine

Podeli svoju sa nama, siguran sam da mace sa praga u zivotu nisi sutnuo, a ne loptu u gol..
H

Haisi

pre oko 3 godine

Tvoj zivot je tuzan
A

AleksandarCH

pre oko 3 godine

Iskreno plasio sam se ovog scenarija jer se opet stvara nerealna slika njegovih mogucnosti i alibi da bude starter. Mora se prosto imati u vidu, da je ove golove postigao protiv igraca iz Cempionsipa - jedinog takmicenja u Engleskoj gde se dokazao. U premijer ligi u oba pokusaja ne uspeva da se dokaze. Ruku na srce ljudi, svi smo sad malo nalozeni od ove utakmice ali kad se slegne euforija, malo da razmislimo u proslosti koliko je zicera samo potrosio. Mitrovic je super kao dzoker, ali prvi spic treba da bude Vlahovic, sto je i sa onim prvim golom dokazao. Decko je u opasnoj formi i ima tu hladnokrvnu zavrsnicu. Pritom i mislim da bolje ide uz igru koju Piksi forsira.
D

Dragi Aleksandre

pre oko 3 godine

Taj Mitrovic je dao vise golova od Pantelica, Kezmana, Zigica, Danka Lazovica, Sava, Darka, Pedje Mijatovica, Ljuboje idt itd da ne nabrajam vise.. a velika vecina tih igraca je iza sebe imala puno ozbiljnije igrace u veznom redu.. dalji i oni su igrali protiv raznih Farskih Ostrva, Luksemburga, "uvek neugodnih" Estonaca, Malte, Azerbejdzana,Kazahstana... taj Mitrovic je dao gol Hrvatima.. dva na svetskom i jos dosta golova od 38 nekim ozbiljnim ekipama, pored gore nabrojanih.. pa Pedja je recimo Madjarima dao 6 ili 7 u dva susreta 97.. i Mitar je bolji od svih njih, dao je vise.. decko igra kao u transu kad obuce dres Srbije i treba to da se postuje, pored silnih golova koje je postigao. Jedino u cemu se slazem da je Dusan u dobroj formi, odlican napadac ce biti i treba trenutno biti u prednosti.. Ja stvarno ne razumem, umesto da se radujemo sto konacno imamo tri top spica, ako se Jovic sredi u glavi i vrati na nivo od pre dve godine, svi razlicitih karakteristika, vecina opet pljuje Mitra, sad zarad Vlahovica a pre toga Jovica.. Neverovatni smo.. a decko cuti i resetsa...Mitre brate da si zdrav samo i jos bar 38 da das u inat svima!!
T

Tvrtko1

pre oko 3 godine

Tooo Mitreee drvo jedno.pljuju te oni sto sutnuli lopte nisu.Zivjela Srbija
G

Gostiii

pre oko 3 godine

Najveci si Mitre !!!
G

Gosthaga

pre oko 3 godine

Klasa! To si ti brate moj samo gazi!!!!
9

951357

pre oko 3 godine

Kakva ironiija, i Mitrović se slaže sa mnom, ali se "Grobari" ne slažu :D
П

Плавац

pre oko 3 godine

Митровић звани не треба да игра или због старе славе позван у репрезентацију донесе 3 бода.