Stefan Mitrović (©MN Press)
Stefan Mitrović (©MN Press)

Mitrović: Partizan da izvuče pouke, Zvezda da dobije konkurenciju

Vreme čitanja: 1min | uto. 01.06.21. | 15:38

Večiti derbi u finalu Kupa Srbije nije ispunio očekivanja

Dragan Stojković podmladio je reprezentaciju Srbije za azijsku turneju, na spisku putnika za Japan našlo se 20 igrača, a jedan od retkih iskusnijih koji će krenuti put Zemlje izlazećeg sunca je Stefan Mitrović. Orlovi će na Dalekom istoku odigrati dve prijateljske utakmice sa Jamajkom i Japanom, a Stefan će uz Aleksandra Mitrovića biti starešina mlađima.

Na konferenciji za novinare dva dana pred polazak na put znatno više je bilo propratnih pitanja od onih vezanih za predstojeće utakmice 7. i 11. juna, a Stefan Mitrović se osvrnuo na večiti derbi u finalu Kupa Srbije, kojem je prisustvovao. Tenzija velika, kvaliteta tek u naznakama.

Izabrane vesti

“Uvek iskoristim priliku kad sam u Beogradu da pogledam derbi. Kvalitetom nije ispunio očekivanja, prevelika tenzija, dosta malo kvaliteta. Međutim, na kraju je Zvezda pokazala dominaciju ove godine. Nadam se da će sledeće sezone konkurencija biti dosta jača, da će Partizan uspeti da se izdigne i da će izvući pouke iz cele ove situacije”.

Iako je iskusni štoper razočaran onime što je video u finalu, smatra da ima igrača na koje treba motriti.

“Što se tiče igrača, ima tu dosta njih na koje treba obratiti pažnju. Neki su i sada sa nama, pa nek selektor proceni”, kaže Stefan Mitrović.



tagovi

Stefan Mitrovićfudbalska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara