Komentari na vest

Mitrović – Ronaldo 25:21

N

Nindza

pre oko 3 godine

Onog iz Al Dzazira ili kako se vec zove klub sto je dao golove protiv liliputanaca su ponizavali kao davao golove protiv fudbalski liliputanaca,a Mitrovica dizu u nebesa,a taj Mitrovic je 90% svojih golova za reprezentaciju dao protiv evropskih liliputanaca.Znaci da je taj iz Al Dzazira ili kako se vec zove klub iz Srbije njega bi dizali u nebesa kao sto rade sa Mitrovicem.Svaka cast za dva gola Irskoj ali je obicno drvo po meni tipa Krauc.
b

brm brm

pre oko 3 godine

@Nindza Bas tako.
D

Doya

pre oko 3 godine

Radite poređenja Mitrovića sa živom još igrajućom legendom fudbalskom - Ronaldom CR7? Možda je zbog korone... ili , a ne,ne, nije još 1. april, hmm..
M

Marko121

pre oko 3 godine

Pogledajte samo sa kim je igrala Srbija zadnje 3 godine,a sa kim Portugal?
S

Slaba odbrana

pre oko 3 godine

Marko121-Kakve veze ima sa kime su igrali Portugalija i Srbija u zadnje tri godine.Šta si time hteo da kažeš da je Ronaldo imao teže protivnike nego Mitrović.Govorimo o jednom od najboljih igrača današnjice,čoveku koji je uvek gladan golova i ne bira kome će ih dati,sa druge strane govorimo o panju,drvetu,drugoligašu itd.Mitroviću se zamera što je davao golove Litvaniji,Luksemburgu,Turskoj,Ukrajini,Portugaliji,Rusiji itd kao da je on izvlačio protivnike iz šešira prilikom žreba.dok sa druge strane mogu da se kladim da 95 posto ljudi nije znalo da je Ronaldo samo Litvancima dao 7 golova u dve utakmice od tih 21 i on je klasa,neće niko uperiti prstom u njega i reći lako je dati gol Litvancima,hajde ti daj gol Hrvatskoj.Dalje golove je davao Farskim ostrvima,Švajcarskoj ,Srbiji,Luksemburgu,Ukrajini,Švedskoj i Maroku.
G

Gost Djape

pre oko 3 godine

A ko vama garantuje da ce Mitrovic biti starter, i ko je odgovoran ako uprska u ovoj utakmixi. Budimo realni protiv Irskog deugog tima i slabim golmanom nijeiso se bas pokazali kao dominant. Hocete li vi iz redakcije biti odgovornijer vi stvarate selektoru pritisak.
J

Je l ovo...

pre oko 3 godine

...namerno pokusavate da bar polovini Srbije zgadite reprezentaciju?
b

bruka

pre oko 3 godine

Volim kad Mitrovic da gol, kao Partizanivac, ali pre svega kao Srbin. Takodje i Jovic, i Vlahovic, Radonjic, Tadic, sve su to nadi igraci. Ali ovo je stvarno preterivanje od strane vaseg portala.
b

bojank91

pre oko 3 godine

a ja sam vise golova dao od obojice zajedno na malom fudbalu
D

Dal ste

pre oko 3 godine

Normalni ???
s

sta mislis???

pre oko 3 godine

kada ovakva poredjenja prave??? Jos da napisu da je Maradona u boljim danima bio na nivou SMS..
T

Tik0

pre oko 3 godine

Srbija treba da igra sa dva napadaca. Ako vec igramo sa 3 stopera. Daleko smo opasniji bili protiv Irske kada imamo dva spica. Ako je samo 1 napadac, onda sve zavisi od Mitrovica, jer niko drugi nije golgeter, ne igramo cak ni sa krilnim napadacima. Zato treba jos jedan spic, da daje golove, a druga stvar, ako je samo Mitar onda nemamo kontru. Sa Vlahovicem vec imamo, jer je znatno brzi, kao i Jovic. Tako da, 2 napadaca, Tadic iza njih i nema zime, bekovi neka bombarduju, svaki spic nam je maksimalno opasan u petercu, a ako Mitrovic ima partnera onda imamo i kontru, tako da smo lepo balansiran tim. Ovako sa dve desetke, Djuricicem i Tadicem da guse jedan drugog, nije to to, nismo dovoljno opasni po sam gol, imamo samo jednog egzekutora. Takodje i Sergej treba da igra centarlnog veznog, odlican je u Laciu u istoj formaciji. Pored njega neki defanzivno jaci i to je to. A Tadic sam na desetku. Najbolji je kad igra centralno.
B

BN

pre oko 3 godine

Pa Tadic i Djuricic daju konstantno golove kako nema. Kostic svaku utakmicu u Frankfurtu namjesti ili da go. Mozda bi najbolje bilo 4 2 3 1 poceti pa tokom utakmice promenit po potrebi.
s

smk

pre oko 3 godine

Sve pohvale za komentar. Tadic i Djuricic nikako zajedno. Posto su potpuno isti profili igraca, s tim da je Tadic mnogo kvalitetniji od Djuricica. Takodje Tadic je iskoristiv samo iza spiceva. Na krilo ne moze jer trazi loptu samo u noge a nikada u prostor. Vlahovic moze da istrci kontru, ali Mitar ne moze. Kostic bi takodje mogao da istrci kontru ali on je ocajan u inteligenciji. Sansa da ce dati pravovremen pas u kontri je ravna nuli. On moze da posalje samo neki sablonski centarsut nazalost. To su njegovi limiti. Ipak najbolji igrac za kontru je Radonjic jer je ubedljivo najbrzi, ali on je totalno van forme i verovatno nece igrati veceras. Ovo za kontru pricam jer su Portugalci tehnicki jaci od nas i oni ce vecinu vremena drzati loptu veceras. Zato je nasa kontra bitna. Jedino ako Piski napadne njihovu zadnju liniju sa 3 spica od pocetka. Pa onda presingom da im otmemo loptu na njihovoj polovini. Ali je malo verovatno da ce Piksi toliko rizikovati, jer oni su ipak prvaci Evrope. Tako da ce nasa sansa hteli mi to ili ne hteli biti kontra. A u kontri mozemo se uzdati jedino u Vlahovica. To je neka nasa realnost.
G

Gost992

pre oko 3 godine

cuj od juna 2018. pa ne, najbolje stavite ko je dao vise golova ove sedmice pa na osnovu toga pravite paralele...

Batalite me

pre oko 3 godine

Sa ovakvim tekstovima od 2018. Nismo igrali sa dve normalne repke a oni osvojili ligu nacija igrali sa svim najjacim timovima po 2 puta. Kao da poredite igraca koji je dao 25 golova u ligi 1 sa igracem koji je dao 21 gol u pl, dajte malo ozbiljnosti ili cu promeniti portal
ž

žare11

pre oko 3 godine

ma drvo, kaže naš narod...
G

Gust

pre oko 3 godine

Nisam citao tekst, ali je nama Mitrovic ono sto je Benzema realu. Ne poredim kvalitet , nego ulege na terenu. Zvezdas sam ali realno decko dao 25 od 30 poslednjih golova.
s

ssssss

pre oko 3 godine

kad procitam ovakva poredjenja ispovracam ono sto sam jeo pre 10 godina...
9

951357

pre oko 3 godine

Ma kakav Ronaldo, Mitrovic je bolji :D