Foto: Starsport
Foto: Starsport

Mitrović veruje u Partizan: Favoriti su za titulu, mogu i do finala Lige konferencije

Vreme čitanja: 2min | pon. 04.10.21. | 13:53

Reprezentativni napadač i golman se osvrnuli na ovosezonski učinak večitih rivala

U okviru oktobarskih reprezentativnih obaveza Aleksandar Mitrović i Predrag Rajković su se osvrnuli na naredne izazove protiv Luksemburga i Azerbejdžana, ali i pogled usmerili ka klubovima iz kojih su se otisnuli u Evropu.

Đak crno-belih ni posle osam godina od odlaska iz Humske nije prestao da prati Partizan, a rezultate aktuelnog lidera u superligaškoj trci prokomentarisao je ne skrivajući oduševljenje.

Izabrane vesti

"Pratim igre Partizana, Zvezde takođe. Oba tima su dominantna u svojim grupama u Evropi, igraju dobar fudbal i favoriti su u većini utakmica što su zaslužili igrama kroz kvalifikacije. Želim sreću Partizanu, verujem da može da stigne do finala Lige konferencije. Stanojević je napravio odličnu ekipu, videlo se to i u derbiju. Mislim da Partizan može da osvoji titulu, po mom mišljenju je favorit i zaslužuje prvo mesto. Ostaje žal što bodovna razlika nije uvećana na derbiju", kazao je golgeter Fulama.

Učinak crveno i crno-belih prati i golman Remsa.

"Gledam utakmice Zvezde i Partizana u Evropi. Pratim i Superligu. Veliki je uspeh što su dva kluba u grupnoj fazi UEFA takmičenja i želim im da budu prvi na kraju grupne faze, da donesu srpskom klubu u narednim sezonama direktno mesto u Ligi šampiona", rekao je Rajković.

Podsetimo, Crvena zvezda i Partizan su ostvarili po dve pobede u grupnoj fazi, te je tim Dejana Stankovića posle pobeda nad Bragom (2:1) i Ludogorecom (1:0) prvi u Grupi F Lige Evrope, dok su izabranici Aleksandra Stanojevića na čelu Lige konferencije, zahvaljujući trijumfima nad Anortozisom (2:0) i Florom (2:0).


tagovi

Aleksandar MitrovićFK PartizanFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Partizan
FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara