©Star Sport
©Star Sport

Mladenović bira Panatinaikos pre Aeka

Vreme čitanja: 1min | ned. 17.05.20. | 15:58

Srpski reprezentativac sve bliži selidbe u Atinu

Atina će sve izvesnije biti novi dom Filipa Mladenovića, a karijeru bi trebalo da nastavi u Panatinaikosu! Sedmicama unazad se ime srpskog reprezentativca provlači u kontekstu prelaska u Panatinaikos ili AEK, a prema informacijama sa juga Evrope – on lično bira Zelene pre njihovih gradskih rivala obojenih u žuto-crno.

Mladenović polako privodi kraju priču u Poljskoj gde je imao još jednu dobru sezonu kao igrač Lehije iz Gdanjska, što znači da će u naredni klub otići kao slobodan igrač. Ove godine odigrao je 28 utakmica i upisao sedam asistencija u svim takmičenjima.

Izabrane vesti

Ono što je Panatinaikosu posebno važno jesu njegova primanja koja su prihvatljiva za klub. On u Lehiji trenutno dobija oko 180.000 evra godišnje, a navodno bi sličnog ranga trebalo da bude i njegova plata u Atini.

Poslednjih dana je ozbiljno interesovanje za Mladenovića pokazao AEK na čelu sa sportskim direktorom Ilijom Ivićem, dok se Panatinaikos pojavljivao na horizontu još ranije.

Podsetimo, Panatinaikos je u ovim danima i mesecima pauze takođe na radaru držao i dvojicu igrača Crvene zvezde iz ove sezone – Radživa van la Paru i Hozea Kanjasa.

Foto: ©Star Sport


tagovi

PanatinaikosFilip Mladenović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara