Komentari na vest

Mladi reprezentativac Srbije napustio bundseligaša, sledeći korak - borba za titulu u Hrvatskoj

M

MikiMunze

pre preko 2 godine

Dovesti malog u Partizan. Iskeširati se i za Svetu Markovića koji tone u Olimpijakosu. Voila. Štoperi rešeni. Još samo Docić ili Radoja u vezi, Aranđel ili Filipović iz BATE-a na desnom beku, Igor Ivanović, ex Napretkova levonoga zujalica na krilu i Ljajić na splavovima.
B

Box

pre preko 2 godine

Kazu neki - ako nam ne stima njegov menadzer, pa i on i Lazar Markovic imaju istog menadzera, kako za ovog drugog stima a za njega ne stima
X

XY

pre preko 2 godine

@off-Čestić Petar,selo Kraljevci,opština Ruma.Da li sam u pravu?
G

Gost667

pre preko 2 godine

Da!

vcc xv

pre preko 2 godine

E to je Srbija velesila ekonomska tigar, i fudbalski div da nam decaci odlaze u Hravatsku i mladi reprezentativci. Decko koji je skolovan u Nemckoj morao bi da igra kod nas ako ne za vecite onda za neki drugi tim tipa Vojvodina a ne da ide u Rjeku koja je nekada za Vosu pa mozda i Ofk Beograd, Radnicki Nis itd bila mali klub. A gde je sada i Rjeka ili Osjek pa i Lokomotiva Z. u odnosu na sve nase klubove sem ova dva najveca? Gde je nasa liga koja treba da dominira ovim prostorima, gde je u odnosu na NHL ? I mi pricamo i trpimo da ovo rade nasem fudbalu, a razlika je sto tamo ima sistem ovde nema nego sistem radi za pojedince da se bogate... I jos nesto da Hravati dolaze kod nas, njihovi mladi reprezentativci tamo bi bilo drvlje i kamenje po njima i izgubili bi status reprezentativca, a sigurno bi bili javno ispljuvani ali mi smo toliko u nesvesti da nam pred ocima sve ovo prolazi i nista ne raegaujemo. Pa nasi igraci odlaze u reprezentacije sirom bivsih republika a rodjeni ovde u Beogradu ili Srbiji, sutra ce takvi i za nasu Juznu pokrajinu igrati kada se bude moglo. To je do nas vec i do karaktera tih sto to rade, a svako ko nece da ceka sansu da zaigra za Srbiju i ode u drugu reprezentaciju treab javno da se deklarise kao izdajnik. Pustite komentar Mozartovci nema vredjanja samo cinjenicno stanje
P

Plavi10

pre preko 2 godine

Sta ovog decka briga sta je nekad bila Vosa, OFK, il radnicki iz Nisa. Njega zanima sadasnjost, Rijeka idealan klub za njega.
G

Gost Čestić

pre preko 2 godine

Ivice Ilijev dovedi me u Partizan. Sava
T

Trpke

pre preko 2 godine

Reka stari srbski grad !
G

Gost24689

pre preko 2 godine

Malo sutra...
R

Rijeka

pre preko 2 godine

Po cemu,svasta.
m

miskea

pre preko 2 godine

Kakva bre Rijeka? Dovodite ga kući, da igra ovde.
M

Milan Dojcland

pre preko 2 godine

Mali je sasvim prosecan igrac. Gde god da ode nece biti veliko pojacanje. Posto zivimo u istom gradu i posto sam zaljubljenik u fudbal gledam sve utakmice kluba i tako su mi poznati fudbalski kvaliteti ovog momka.I ja sam nekad igrao fudbal istina amaterski ali znam prepoznati kvalitet. Decko je mnogo vise obecavao u mladjim kategorijama, sta se desilo kad je postao senior ne zna niko da objasni.I njegov otac je prosao mladje selekcije Zemuna i Partizana i dugo je igrao po nizerazrednim klubovima Nemacke.
O

Off

pre preko 2 godine

Nemaš ti pojma mladiću ko mu je je otac i gde je igrao fudbal, dovoljna činjenica da ipak neznaš puno iako to tvrdiš…. Dali je prosečan ili ne pokazaće vreme.
M

Marin 1950

pre preko 2 godine

FK, dobro ste napisali
S

Splićo

pre preko 2 godine

Daj nam bolje brojke s popisa stanovništva u Hr kad već brojiš zrnca... Najviše Srba koji te toliko žuljaju ne živi na Kvarneru nego baš u Dalmaciji. Nego hoće li naš Hajduk skoro iz kanala ili tamo ostaje i narednih 20 godina?
G

GostLazar

pre preko 2 godine

Mi koga god da privolimo da zaigra za reprezentaciju on propadne
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

reprezentacija je samo gurka za bolju prodaju , al nisu stranci tolko dugo glupi da ocene nekog
M

Massimo

pre preko 2 godine

Ovaj bi mogao lagano u Partizan, pa mozda i da bude u drugom planu za početak, dok se na leto ne proda Vujačić...
s

slazem se

pre preko 2 godine

obojica su mi intersantni igraci i Sava i Arandjel
T

Tuneki

pre preko 2 godine

u Srbiji ne igraju mladi igraci,samo stranci kao i u kosarci
B

Box

pre preko 2 godine

Ramdanijev pulen, pamet
F

Fantom slobode

pre preko 2 godine

Tvorziću i Gmazuro, ako ne ugrabite ovog momka kad je već slobodan onda ste samo potvrdili koliko ste nesposobni...
M

Mop

pre preko 2 godine

Nemoj da si naivan. Znaju oni vrlo dobro šta rade i nisu nesposobni. Onaj što je obećao zakon o sportu nešto posle 2012. da ga je u kamenu klesao već bi gotov bio. I nisu tu samo funkcioneri u Partizanu i Zvezdi već i u većini klubova u zemlji. I to ne samo superligaši već i oni iz nižih liga.

Boka123

pre preko 2 godine

a sto da ne? dobro mesto da se razvije, svakako ce biti stub odbrane u buducnosti
b

bilbodron

pre preko 2 godine

Nemojte ko Boga vas molim, da pored naših klubova, mislim na Zvezdu i Partizan, on ode u Hrvatsku. Barem pokušajte da dovedete malog sigurno ima mesta u timu za njega!
t

tvorza & vazura

pre preko 2 godine

ne moze bre , ako nam ne stima njegov menadzer i ako ne mozemo da dobijemo kintu moze bre i mesi da bude

kuri

pre preko 2 godine

Зашти то није Звезда?
V

Visente Del Boske

pre preko 2 godine

Zato sto lik navija za partizan