Mladost GAT dovela još jedno pojačanje: Ćosić za jaču odbranu

Vreme čitanja: 1min | pet. 13.01.23. | 15:13

Ugovor na godinu dana

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Novog Sada)

Mladost GAT ne staje sa pravljenjem tima za opstanak u Mozzart Bet Superligi. Dok se očekuje ozvaničenje najzvučnijeg pojačanja u istoriji kluba u vidu dolaska bivšeg Partizanovog igrača Saše Markovića, Novosađani su u međuvremenu doveli još jednog novajliju.

Izabrane vesti

Reč je o Đorđu Ćosiću (27), koji igra na poziciji štopera, a u Novi Sad stiže kao slobodan igrač, pošto je završio epizodu u kazahstanskom Šahtjoru Karagandi, za koji je upisao 22 nastupa.

Momak sa pasošem Bosne i Hercegovine najveći deo karijere proveo je upravo u pomenutoj državi. Branio je boje Drine iz Zvornika, Viteza, Zrinjskog iz Mostara, a tri sezone proveo je u Borcu iz Banjaluke, sa kojim je bio šampion Premijer lige BiH u sezoni 2020/21.

Ćosić je sedmi novjalija “gatovaca” ove zime, a ugovor je potpisao na godinu dana. Pojačaće konkurenciju u zadnjoj liniji, a očekuje se da se za nekoliko dana zajedno sa Markovićem priključi ekipi na pripremama u Antaliji.

Podsetimo, ekipu su prethodno ove zime pojačali Nemanja Milić, Srđan Grabež, Milan Savić, Miroslav Bjeloš, Nikola Janković i Brazilac Kristijan dal Belo.

Mladost je prvi deo sezone završila na pretposlednjem mestu na tabeli, sa svega 13 osvojenih bodova, te joj na proleće predstoji grčevita borba za opstanak.



tagovi

Mladost Novi SadMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara