(©Starsport)
(©Starsport)

Mlađović se brzo snašao: Posle Radničkog pravo u Mladost GAT

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.08.22. | 17:36

Ugovor na godinu dana

Mladost GAT dovela je novog igrača za nastavak sezone. Redovima debitanta u Mozzart Bet Superligi priključio se doskorašnji igrač Radničkog iz Niša 26-godišnji Bojan Mlađović, koji je prethodno raskinuo saradnju sa Nišlijama.

Reč je o igraču koji igra na poziciji štopera, ali može po potrebi da pokrije i poziciju levog beka. Ugovor sa Novosađanima potpisao je na godinu dana. Inače, u poslednjih dvadeset dana dosta se govorilo o Mlađoviću, jer je imao neverovatan peh da skrivi tri penala u kratkom roku u dresu Radničkog: dva protiv Partizana i jedan protiv Gzire na međunarodnoj sceni.

Izabrane vesti

To mu je očigledno „došlo glave“, pa su u Nišu njemu i Lazaru Arsiću dali zeleno svetlo da potraže nove klubove. Mlađović je ekspresno dobio ponudu Novosađana, koju je prihvatio, pa će i u nastavku sezone igrati u Mozzart Bet Superligi.

Mlađović je celu igraču karijeru proveo u Srbiji. Krenuo je iz Kraljeva, nastupao za Trepču, Mokru Goru, Teleoptik, Bačku, Inđiju, Mladost iz Lučana, Metalac i poslednji u nizu niški Radnički. U ovoj sezoni odigrao je dve utakmice za Nišlije.

To je još jedna promena u novosadskom taboru uoči narednog kola šampionata, jer je prethodno došlo do smene u stručnom štabu, umesto Branka Žigića na klupu je seo Aleksandar Linta.


tagovi

Bojan MlađovićMladost Novi SadMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara