(Star sport)
(Star sport)

Mnogima se nije svidela pobeda Rusije nad Srbijom: Jednom dečku su uzeli 7.100 evra

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.03.24. | 13:57

Bizarna informacija iz Ukrajine

Nije prošao ni ceo dan od prijateljskog meča u Moskvi, a utisci su različiti. Rusi slave pobedu nad prvom evorpskom selekcijom koja im je došla u goste posle uvođenja sankcija, Srbi su razočarani rezultatom i igrom na stadionu Dinama, a dešavanja od četvrtka veče su odjeknula i u Ukrajini.

Tamo je „nastaradao“ jedan momak iz Tadžikistana. Praktično je anonimus, međutim, Husrav Toirov dospeo je u centar pažnje tamošnje javnosti zato što je na društvenim mrežama lajkovao vesti o pobedi izabranika Valerija Karpina nad Orlovima (4:0). U Šahtjoru su istog časa kad su uvideli šta je 19-godišnji krilni vezista uradio reagovai kaznili ga, oduzimanjem mesečne plate.

Izabrane vesti

Uvideli smo reakciju Toirova, ispod vesti i pobedi agresora na našu zemlju. Taj čin smatramo neprihvatljivim i sramotnim ponašanjem“, saopštili su Rudari.

Mediji u Ukrajini dalje navode da će Husrav Toirov ostati bez 7.100 evra i da će taj novac biti prosleđen ukrajinskim vojnim snagama, koje se bore protiv Rusije.

Toirov je u Šahtjor stigao marta 2023 iz kazahstanskog Atiraua, odigrao samo dve utakmice za A tim, uglavnom je u B selekciji, mada je pitanje kad će posle ovoga dobiti šansu da zaigra.

Podsetimo, predsednik Fudbalskog saveza Rusije Aleksandar Djukov je otkrio da je bio jak pritisak na Srbiju da se utakmica otkaže.


tagovi

fudbalska reprezentacija Srbijereprezentacija Ukrajinefudbalska reprezentacija RusijeŠahtjor Donjeck

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara