Luka Mddrić (©Reuters)
Luka Mddrić (©Reuters)

Modrić i Azar za jači Real, Betis u Madridu bez Fekira

Vreme čitanja: 3min | sub. 24.04.21. | 14:02

Kraljevići gledaju ka utorku i prvom meču polufinala Lige šampiona protiv Čelsija, ali ako žele da odbrane tron u Primeri moraju da pobede Betis. Dvojica vezista konkurišu opet za tim, dok će zeleno-beli iz Sevilje da budu lišeni usluga najboljeg igrača

Čelsi je u mislima Kraljevića pred prvi meč polufinala Lige šampiona u Madridu, ali četa Zinedina Zidana želi da odbrani tron u Španiji. Atletiko Madrid je u prednosti, ali do kraja sezone očekuje se neizvesna trka utroje sa Realom i Barselonom.

Na stadion Alfredo di Stefano danas (21.00) stiže odlični Betis. Doduše, tim iz Sevilje je malo usporio, vezao je četiri remija, ali je i dalje u igri za peto mesto koje trenutno drži Sosijedad sa bodom više.

Izabrane vesti

U odnosu na meč sa Kadizom prethodne nedelje trener Zinedin Zidan može da računa na Luku Modrića i Edena Azara. Videćemo da li će Francuz da ih gurne u vatru, pogotovo duže odsustnog Belgijanca, ili će da ih sačuva za Plavce. Hrvata su mučila leđa prethodne nedelje, pa ga nije bilo u meču prošlog kola Primere.

U konkurenciji za tim nije Nemac Toni Kros. Nedostaje i kapiten Serhio Ramos, kao i Valverde, Lukas i Mendi. Zeleno-beli sa stadiona Benito Viljamarin stižu u prestonicu Španije bez najboljeg igrača Nabila Fekira. Francuz je prošle nedelje isključen u remiju bez golova u Sevilji protiv Bilbaa. U timu neće biti nu Telja, Kamarase i Martina.

21.00: (1,55) Real (4,10) Betis (6,00)

Iako je u ukupnom međusobnom učinku značajno bolji, Real ima probleme sa ekipom Betisa u poslednje vreme. U septembarskom duelu slavili su Kraljevići 3:2 u Sevilji, tek posle gola Serhija Ramosa iz penala u 82. minutu. Pre toga, Betis je dvaput pobedio, a jednom je bilo nerešeno.

KVOTA U MOZZARTU DA ĆE REAL DA OSVOJI PRIMERU JE 3.80.

U poslednjih deset susreta ovih klubova pet puta je slavio Real, triput je pobedio Betis, a dvaput je bilo nerešeno. Računajući sva takmičenja, Real je u 2021. godini samo jednom poražen kod kuće. Bilo je to protiv Levantea krajem januara, a jednom je igrao nerešeno, sa Real Sosijedadom početkom marta. Ostalih osam utakmica na Alfredo di Stefano stadionu, u svom trening centru, Madriđani su pobedili.

18.30: (2,10) Valensija (3,35) Alaves (3,75)

Što se tiče Betisa na gostovanjima, zeleno-beli uopšte ne igraju loše. Takođe, imaju samo jedan poraz u 2021. i to od gradskog rivala Sevilje. Poslednja dva puta, oba 2019, Madrid su napustili remijem 0:0 i pobedom 2:0. Jasno je da Realovim igračima neće biti lako, ali ako misle da ostanu u igri za odbranu titule, moraće da pobede.

Utakmicu Real Madrid – Betis (21.00), kao i preostale današnje mečeve 32. kola Primere, možete da gledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com. Dovoljno je samo da budete registrovani, a registracija je besplatna.


tagovi

PrimeraRealReal MadridBetisZinedin Zidan

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara