Čalušić (TSC) i Ivanović (Čukarički)
Čalušić (TSC) i Ivanović (Čukarički)

Mogu li TSC ili Čuka bar do boda? Malo je onih koji u to veruju…

Vreme čitanja: 2min | čet. 05.10.23. | 10:36

Prognozzer donosi novih osam utakmica i šansu da bez ULOGA osvojiš 100.000 dinara

Večeras nas očekuje drugo kolo Lige Evrope i Lige konferencije, a na teren izlaze i srpski predstavnici TSC, koji čeka Olimpijakos, i Čukarički, koji u Leskovcu dočekuje Genk.

Mogu li timovi iz Mozzart Bet Superlige bar do boda?

Izabrane vesti

Glas prognozera kaže - MNOGO TEŠKO.

Od onih koji su popunili svoju prognozu za večeras, do trenutka izlaska ovog teksta, njih 87,6% veruje da će grčki velikan slaviti u Bačkoj Topoli, dok u pobedu Genka u Leskovcu veruje 78,1%.

Ako veruješ u srpske klubove, a oni te na razočaraju, postoji velika šansa da ćeš osvojiti 100.000 dinara BEZ ULOGA jer bi bio među retkima koji ne „gađaju“ poraze srpskih predstavnika.

Ako pogodiš sedam ili osam ishoda, možeš da uzmeš 100.000 dinara BEZ ULOGA.

Potrebno je da budeš registrovan na sajtovima mozzartsport.com i mozzartbet.com, i za svega nekoliko sekundi možeš da popuniš svoju prognozzu i budeš u igri za 100.000.

Šta je cilj?

Cilj je da pogodiš svih osam prognoza – ako to učiniš, 100.000 je tvoje. A ako još neko bude toliko uspešan u tom kolu, podelićeš nagradu. A dobra vest je da ne moraš da budeš perfektan da bi došao do nagrade. Ako u kolu niko ne pogodi osam od osam konačnih ishoda, nagrada ide onom ili onima koji su pogodili sedam od osam parova.

Ima li još nešto što treba da znaš?

Ima! Možeš da se priključiš kad god želiš, jer se igramo iz kola u kolo, svako kolo je takmičenje za sebe, dakle nema bojazni da neko može da ti „pobegne“ i ostvari nedostižnu prednost. Može da se desi da večeras, na primer, ne pogodiš nijedan par, ali nemoj da te to obeshrabri, u sledećem kolu možda pogodiš svih osam. Naravno, u što više kola učestvuješ, veće su šanse za 100.000!

Pročitaj detaljnija Pravila takmičenja, ako već nisi, registruj se na mozzartsport.com i mozzartbet.com.

I spremi se. Čeka te 100.000 svaki dan. Sa NULA dinara uloga. Večeras imaš vremena do 18.45 i početka prve utakmice u ponudi.

Igraj Prognozzer.


tagovi

Prognozzer

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara