Foto: MN Press
Foto: MN Press

Moldavci o Partizanu: Veoma moćan protivnik, mnogo skuplji od nas, ali već smo iznenadili mnoge

Vreme čitanja: 2min | pon. 31.08.20. | 16:11

“Partizan, prema Transfermarktu, ima mnogo skupljih od našeg. Ali već je dokazano, na terenu ne odlučuje novac, već igrači, a u svakom meču bez obzira na protivnika obe strane kreću sa podjednakim šansama”

Žrebom u Nionu odlučeno je da Partizan u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope ide na Sfintul George iz Moldavije. I igraće u toj zemlji.

Može se reći da crno-beli mogu da budu zadovoljni ovakvim raspletom situacije, ali očigledno je da se Sfintul neće predati.

Izabrane vesti

Tome svedoče i reči koje dolaze iz redova moldavskog predstavnika. Hrabri su, to im se ne može oduzeti. Priznaju da je Partizan jači tim, ali se neće predati.

"Opet nam je došao veoma moćan protivnik, Partizan, vrhunski tim, sa velikim evropskim iskustvom. Ipak, podsetio bih da smo već bili potcenjeni ranije, ali smo prošli prepreke i iznenadili mnoge. Dakle, i protiv Partizana, pogotovo kada igramo kod kuće, daćemo sve na terenu, gde smo spremni da napravimo novi istorijski rezultat.Sve je moguće ako date dušu, a mi smo spremni da obradujemo navijače", rekao je trener Sergej Čebotari.

Generalni direktor Sfintula, Petru Ojog, kaže da je Partizan teži protivnik od BATE-a i Škendije.

"U ovoj fazi svi timovi su jaki. Da, priznajem, voleli bismo BATE-a ili Škendiju, kada Partizan, prema Transfermarktu, ima mnogo skupljih od našeg. Ali već je dokazano, na terenu ne odlučuje novac, već igrači, a u svakom meču bez obzira na protivnika obe strane kreću sa podjednakim šansama. I najbolji primer ovoga je naša pobeda protiv Šahtjora iz Soligorska. Ima jedna stvar, Sfintul ne izlazi na teren da izgubi", rekao je Ojog.

Utakmice drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope na programu su 17. septembra. Do tada će crno-beli već znati ko je potencijalni rival i na trećem stepeniku, pošto je žreb zakazan za sutra, 1. septembar.

Mečevi treće runde kvalifikacija zakazani su za 24. septembar, a plej-of će se igrati 1. oktobra. U Ligi Evrope na svakom koraku odlučuje jedna utakmica.




Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara