Monći, Toti, Romini direktori - sastanak do duboko u noć

Vreme čitanja: 1min | ned. 03.03.19. | 11:49

Boli Vučicu težak poraz u rimskom derbiju - 0:3

Alarmantna situacija u Romi. Lacio joj je očitao lekciju u derbiju Rima sa 3:0 i to je bilo zvono koje je probudilo sve u redovima Vučice. I zato je odmah posle utakmice Vučica počela da radi na gašenju vatre. Nije čekala jutro.

Kako pišu italijanski mediji, sastanak u Romi je trajao do duboko u noć. Tu su bili direktori kluba, Monći, Frančesko Toti, Mauro Baldisoni...

Izabrane vesti

Ocena je da je poraz u derbiju - poražavajući. Roma ne samo da je smanjila šanse da stigne Inter na četvrtoj poziciji, nego je dopustila Laciju da se umeša u tu borbu.

Na sve to, Vučica mora da se otrese od prašine i spremi za drugi meč osmine finala Lige šampiona protiv Porta u sredu (rezultat prvog meča: 2:1 za Romu).

Najviše se pričalo o toj utakmici na pomenutom dugačkom sastanku, a jedini dogovor koji je donesen je da se ekipa povuče u karantin pred duel u Portugaliji. Sudbina trenera Euzebija Di Frančeska će u najvećoj meri zavisiti od tog duela.

Posle derbija iz redova Lacija stigli su tonovi da će ova pobeda ostati u istoriji kao jedna od ubedljivijih, dok Roma traži izlaz iz ove situacije. Duel sa Portom u Ligi šampiona će dati mnoge odgovore, a Vučici može da ide na ruku to što je i Porto u problemu posle poraza od Benfike.

Foto: Reuters


tagovi

MonćiFrančesko Toti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara