Aron Remzi (© Reuters)
Aron Remzi (© Reuters)

Mora i taj Juve da promaši: U planu je raskid sa Remzijem posle samo 112 minuta na terenu

Vreme čitanja: 1min | pon. 08.11.21. | 12:20

Velšanin će morati da potraži novi klub

Zamišljeno je da bude čovek koji pravi raziliku, ispostavio se kao promašaj. Više od dve godine su prošle otkako je Aron Remzi sleteo u Torinu, ništa značajno Juventus od njega nije dobio i kako sad stvari stoje planira da ga se otarasi u narednom prelaznom roku.

Kako uveravaju mediji u Italiji, čelnici Juvea vide Remzija kao veliko opterećenje po klupski budžet, s obzirom da zarađuje oko 7.000.000 evra po sezoni, a sa porezom i doprinosima košta crno-bele blizu 10.000.000 evra svake godine. Što ne bi bio problem da doprinosi, ali je nevolja u saznanju da nije unapredio igru Stare dame u proteklom periodu, dok ga ove sezone maltene nema ni na mapi.

Izabrane vesti

Svega 112 minuta takmičarskog fudbala. I to 14 u Ligi šampiona, preostalih 98 u Seriji A rascepkanih na tri utakmice, od kojih je počeo samo premijernu sa Udinezeom, a ni nju ekipa Masimilijana Alegrija nije dobila (2:2). Zbog svega navedenog predsednik Andrea Anjeli i njegovi saradnici razmišljaju da Remziju u januaru ponude raskid ugovora, isplate mu deo predviđenih primanja i makar ne produbljuju štetu, jer je ovako planirano da ostane na Alijanc stadionu do juna 2023.

Remzi je kao slobodan igrač došao u Juventus leta 2019, međutim, izgleda da u slučaju Velšanina klub nije bio toliko uspešan kao kad je bez centa obeštećenja dovodio Pola Pogbu, Fernanda Ljorentea, Samija Kediru, Andrea Pirla...


tagovi

Aron Remzi

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara