Komentari na vest

Motika, Stanić i Leković na pol poziciji za Zvezdinog zlatnog bonusa

G

GostBS

pre gotovo 2 godine

A gde je Aleksa Matic??? Mozda najtalentovaniji iz Zvezdine skole ali nema zaledjinu da ga gura. Bolji je od Krstičića I Stanića zajedno
U

Ubedjenn

pre gotovo 2 godine

Sam da nijedna drzava na svetu nema vise poznavaoca fudbala od Srbije, sve strucnjak do strucnjaka u rangu sa kokezom, nisu sutnuli loptu ni u petlicima i oni daju sebi za pravo da komentarisu nesto..
r

ranGo

pre gotovo 2 godine

Onda si prijatelju u zabludi.... svuda ima kriticara i o svemu u zavisnosti od interesovanja.... a velika vecina koji ovde komentarisu imaju dosta znanja o fudbalu i kvalitetu igraca ... to sto se tebi nesto ne dopada ne znaci da ne vredi ili nije tacno
N

Nebo

pre gotovo 2 godine

Jel stize onaj Bukari za 2 mio, imam i ja krmacu i ona se bukari, moze 100 evra nema frke
P

Perlez

pre gotovo 2 godine

Radulović ubedljivo najbolji igrač od svih pomenutih bonusa!
б

бартендер

pre gotovo 2 godine

Замисли ти матори дођеш из Бајернове школе, капирам, тамо нема места, они могу да купе кога хоће, имају сваке године амбицију да освоје све, рачунаш велики клуб, играћу, а оно седиш на клупи док неуморни Срна игра пре тебе! Искрено, довим се овим момцима како издржавају! Прича се о Ераковићу, а не треба заборавити да ни он не би терена видио да није правило лиге какво јесте! Не постоји теорија да неко може да ме убиједи како су Срнић и Крстичић бољи од Станића, Мотике и Станковића! Деки који је играо са 16 и био капитен са 19 би требао да има више слуша и оне ствари па да исфорсира ове момке!
S

Saša_PFC

pre gotovo 2 godine

Do pre 3.sezone najglasniji o ukidanju bonus igraca bila je upravo C.Zvezda i to u trenutku kada je doneseno pravilo da u prvoj postavi u svakom trenutku utakmice moraju da igraju 2.bonus igrača.Onda je na pritisak C.Zvezde to pravilo smanjeno na jednog igraca i opet je C.Zvezda napala FSS zbog tog pravila jer je u tim trenucima imala 9.stranaca u ekipi i zbog tog pravila najmanje jedan strani igrac je gubio mesto u prvom timu.Srecom po klub dovodjeni su stranci katastrofalnog kvaliteta uglavnom iz drugoligaskih ekipa sa mislju kako ce bas u C.Zvezdi eksplodirati pa smo tako gledali Žandera,La Paru,Tomane,Bakajoko,Falćineli i jos najmanje takvih 30.igraca.pa je tenzija ipak bila manja.Dok je Erakovic bio katastrofalan C.Zvezda je ucenjivala FSS da se ukine pravilo bonus igraca i tek sada kada je u ovoj plosezoni momak napredovao ućutali su jer ce to biti jedini igrac u poslednjih 8.god.koji ce da prebaci cifru od 3.mil.evra za odlazak iz kluba.Nazalost do sada je jako tesko bilo da se igrac posalje na pozajmicu a posto u klub nece da dodje ni jedan ozbiljniji strani igrac primorani su u klubu da potpisuju nove ugovore sa igracima(Gobeljic,Pankov)koji su jos na pocetku sezone bili otpisani ali ih niko nije zeleo da primi na pozajmicu.
б

бартендер

pre gotovo 2 godine

@sasa_pfc матори, ај прочитај опет мој, па опет свој коментар! Ја мислим да ни ти немаш појма шта си хтео да кажеш! Па ви ове сезоне нисте имали ни тог једног бонуса, овај мали Терзић или Јовић могу да буду стартери у Сурдулици једино, о чему причаш? Батали ме тих сељачких препуцавања, гледај у своје двориште, ја овде коментаришем дешавања у мом клубу!
D

Dr.Ale

pre gotovo 2 godine

Naši talenti ostare na klupi,zarad forsiranja drtina poput Srnića,Krstića,Gobeljića,Bena...Svaka čast poslednje nabrojanom(Ben) na odličnim igrama u ranijem periodu,ali biološki sat radi svoje...
A

Armata

pre gotovo 2 godine

Nikola Stanković je najbolji samo što ima jedan veliki feler kod njega, nije specijalizovanih ni za jednu poziciju.
T

Tubeki

pre gotovo 2 godine

I sa 3 bonusa, lagano osvajamo ligu, ali mister voli samo 30 godisnjake...
N

Nenad1246

pre gotovo 2 godine

Pazi ove likove što podatke sa Transfermarkta uzimaju kao merodavne.
Д

Делија 91

pre gotovo 2 godine

Да су Еднсон,Крстичић,Фибел,Гобељић,Живковић можда би и добили шансу овако тешко.. Туга жива,пета сезона за редом без озбиљног десног бека,превише се коцкате са Гобељом и Пићинијем... Резервни леви бек не постоји.. А недо бог да се повреде Драго или Ерак ко ће на месту штопера? Панков у тандему са Ђурићем или Лековићем је неозбиљно тотално.. Подршка за форсирање Лековића и Ђурића ал мора још један искусан штопер типа Драговић..
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Па кад ће клинци да играју ако доведемо још штопера? Драговић,Ераковић,Панков и по мени један клинац...други 6 месеци негде на позајмицу у Линг Лонг...и Ераковић да остане до Светског
W

Walt

pre gotovo 2 godine

Koliko Lekovića gura ćale to je nerealno. Nije on loš igrač ali te ga hoće Real, te ovi te oni a samo mu prave pritisak tako...
X

Xyz

pre gotovo 2 godine

Ne razumem zasto Deki ne daje vise sanse mladim igracima! Ne mogu da prihvatim da mi ne bi mogli da pobedimo ako bi igrao povremeno Radulović umesto Rodica, Stanic ili Stankovic umesto Kange, Motika cesce......cak i kad vodimo 2-3 razlike, prvo ulaze Krsticic, Srnic, Ben....pa tek na 10 minuta pre kraja neko od mladjih. Ako mladi nisu bolji od Srnica i ekipe, onda trebamo da ugasimo omladinsku skolu
B

Bojo

pre gotovo 2 godine

U pravu si! A mladi bi ponekad i bili bolji od sandardnih, ali ulog je bio prevelik, titulu smo za prsa uzeli u poslednjem kolu, i Stanković nije smeo da rizikuje... Međutim Uprava Zvezde je morala u FSS da se izbori i poveća broj bonusa na tri. To bi bilo dobro za sve klubove jer upravo ti bonusi se najviše traže i plaćaju. Zvezda bi na primer, za godinu dana imala tri bonusa za prodaju, a sada ima samo Erakovića. Ali Uprava to ne vidi.
S

Steva ns

pre gotovo 2 godine

Gurnuti stankovića i djurića u niš ili spartak možda radnik timove koji hoce plej of a ne u kolubaru i pazar jer tamo samo mogu da nazaduju i bore se za opstanak
S

Sale555

pre gotovo 2 godine

Stanic!
r

ranGo

pre gotovo 2 godine

Mozete vi da pisete hvalospeve do sutra....sansu dobiti nece pa da je svako od njih mesi u najavi....
G

Gost cccc

pre gotovo 2 godine

Erakovic ce verovatno biti prodat,i onda ce Lekovic automatski uskociti na njegovo mesto (nadamo se svi da ce uz Dragovica napredovati kao i Erak.) i popuniti mesto bonusa.Stanic i Motika ce imati minute da da se dokazu.Jedino mi se ne svidja za malog Stankovica da ide na pozajmicu,jer je on najvise pokazao od svih bonusa kad je dobio sansu.Ovi ostali ce opet potucanje po grafic. ili u neki tim iz super lige.
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

Dole⬇️ sam napisao tekst i izmedju ostalog spomenuo Motiku da je plaćen 2.5 miliona evra . Odmah su krenuli Tvorzini Botovi u akciju da mene optužuju da sam JSD Bot. Pre bih se obesio na Terazijama. E pa Botine neznalice, 2.5 miliona evra je plaćen Motika. ZVANIČN PODATAK CIFRA NA TRANSFERMARKT. A to što je vaš poslodavac rekao da je plaćen 1.5 miliona evra, pa normalno 1 milion evra u džepić. Bez brige, očistićemo našu Zvezdu kad tad. Pa se ovakve stvari neće dogadjati. Zamolio bih Gospodu iz Mocarta da mi objavi komentar. Hvala.
L

Logika

pre gotovo 2 godine

Samo ne znam kako je moguce da stavi 1m u dzep ako se prijavilo da je placen 1.5m a ustvari je placen 2.5m??? Valjda bi trebalo onda da se prijavi da je placen 3.5m pa sebi 1m u dzep a 2.5m Bajernu. Svakakve gluposti pisete, a ni ne razmislite o tome sta ste napisali.
G

Gosten

pre gotovo 2 godine

Transfermarkt stavlja otprilike.Udji na Sadika,pise da ga je Partizan platio 2m a on ga je kako su sami rekli platio 1.1m. Prema tome ne lupaj
m

madmix

pre gotovo 2 godine

transfermarket nije zvaničan sajt vrednosti igrača,po tome gajić vredi 3 miliona!Pokaži mi bajernov prihod pa da bude verodostojno
N

Nenad1246

pre gotovo 2 godine

Piše i na tarabi svašta. Taj sajt uređuju korisnici. Nije baš merodavan. Tamo pišu i cifre transfera Partizana i ako je to državna tajna.

gemathegreat

pre gotovo 2 godine

Ja sam mislio da si ti inteligentniji. Broj jedan Motika je plaćen Bajernu 1.5 miliona a sa platama vrednost ugovora/transakcije je 2. 5 miliona. A broj dva 2.5miliona plus štrp su 3.5 meleona. Tako da se ti sad zapitaj čiji si ti bot mada je kod tebe više u pitanju fiksacija mržnje. Dragi moji autošovinisti.
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

@Gemalizguz. Ma ti si mnogo pametan. Šta JA tebi da objašnjavam kako glavonje u klubovima prave kombinacije izmedju sebe na crno. Pitaj ljude iz Fiorentine zašto im je traženo da za malog Terzića uplate pare u Nemačkoj Banci. To je samo jedan od primera što je slučajno isplivao u javnost, a ko zna koliko ih ima što se ne zna. Pitaj gde su pare od Grubača, Ivanović, Kolarova itd itd. Pitaj zašto se sudjenje odlaže 11 godina. , A ljude sa malom decom izbacuju iz stanova izvršitelji zbog neplaćene rate. Zato smo tu gde smo, kao Zemlja. Branimo kriminalce. Ista situacija i u JSDu.

gemathegreat

pre gotovo 2 godine

@ Don Vito Corleone Momak možeš samo da mi pljuneš pod prozor. Ko što rekoh kod tebe je u pitanju fiksacija mržnje. Malo si bolji od Jehove Pantića pošto je on tu vest lansirao. Dotle nastavi da brboćeš. Taman toliko i vredi to što pričaš. Terza Terza Terza skvik, Mita skvik, Toza skvik, Motika skvik skvik. Brboć.
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

@Gemalizguz. Upravu si 100 posto. Kod mene je upitaju mržnja. Mrzim sve lopove, vaćaroše, prevarante itd. Kako god da se zovu i čime god da se bave. A najviše mrzim zaštićene lopove.
G

Gost❤️❤️❤️❤️

pre gotovo 2 godine

Motika bi trebao da se forsira na desnom krilu u startnoj postavi, mora da mu se da sansa i kontinuitet ove sezone decko je ogroman talenat i steta bi bilo da izgubi jos jednu sezonu kao proslu. Radulovica vratiti na njegovu prirodnu poziciju, i naci skolovanog levog beka uz Rodica i moliti se za Picinijevo zdravlje i volju inace smo sa Gobeljom u problemu na desnom beku.
M

Marko1105

pre gotovo 2 godine

Ne izmisljajte. Niko nece dobiti ozbiljnu sansu i ozbiljne minute. Sve vec vidjeno.
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

PUNA PODRSKA ZA GOBELJU OD MENE,NADAM SE DA CE OSTATI JOS 5.GOD!
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

Evo ga U INAT DUŠMANIMA, ukrao mi Nik ⬆️ Gobeljić je amaterski igrač koji je lapo lapo sa Magijom. Pitanje da li bi igrao i u Grafičaru. Zapaženiji je van terena nego na terenu.
С

Спартак Москва

pre gotovo 2 godine

Зашто Станковић на позајмицу кад је већ сад бољи од Крстичића и Срнића!? Станић нема континуитет!? па нормално да нема кад одигра две добре утакмице па на клупу па опет игра после месец дана. Зашто би Радуловић играо бека ( није он крив што они нису способни 5 година да нађу левог бека)? Лучић и Мустафа не играју на истој позицији!
G

Gost7171

pre gotovo 2 godine

najbolji je stanković
С

Сотир Ђубре

pre gotovo 2 godine

Не свиђа ми се идеја да Никола Станковић иде на позајмицу. Мислим да је момак зрео за први тим. Не кажем да мора одмах у првих 11, али у ротацију свакако.
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Имамо ту "бонусе" Срнића и Крстичића...ужас
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

@blok ostavlja ih samo zbog iskustva i jer su čvršći. Vjerujem da bi svi bolilo da ode Srnic, ali eto.. Ima neki razlog. Ja bih iskreno volio da dovedu Radoju. Momku je istekao ugovor u Levanteu i ispali su iz lige. Momak igra stvarno dobro. Takodje bi sa sobom ponio veoma bogato iskustvo.
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

Daj Bože da Motika eksplodira. Koliko se pisalo o njemu još dok nije doveden u bilo kakvu vezu sa Zvezdom trebao je do sada eksplodirati kao Leao.
L

Lazaros

pre gotovo 2 godine

Sad Pogledajte ,kakvi su to biseri .Ako se sa njima bude radilo kvalitetno I pustali ih da igraju vredece mnogo .Imam druga jo's iz jaslica (Grobar) jo's I trener u Partizanu .Sam on mi je rekao za jednog od brace Mituljikic da je najbolji mladi igrac u Srbiji ,I da nije video skoro takav potencijal .Samo sto su njih dvojica mnogo ne disciplinovani ,na pripremama kad ih je Stankela Vodio ,kasnili su na obavezne sastanke ,dorucke it'd,it'd. I to je istina ,sve je na njima ,samo luda glava . Za Lekovica I Djurica ne brinem jer ce pored Dragovica napredovati kao Erakovic .Tako bi neko trebao I za ove vezne I krilne igrace da I'm budu mentori !!! A krila mogu lagano od Kataija a vezni od Ivanica sta da nauce !!! I pustati ih sto vise da igraju .Jer Stankovic I Stanic vec 2-3 put idu na pripreme ,Djuric drugi put ,Mustafa isto ,Motika ....
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

Eraković je i ove sezone bonus, ako imaju gram mozga treba da ga zadrže. Ova sezona je najvažnija, a i njemu cena može samo da ide na gore, da skače. Prvi sledeći bonus mora da bude Motika. Dečko je plaćen 2.5 miliona evra. Tu je pola godine, ako ove cele sezone ne pokaže zašto je plaćen 2.5 miliona evra, onda su bačene pare. Sasvim mu je dovoljno godinu ipo dana za prilagodjavanje i pokazivanje šta zna. Alo pričamo o 2.5 miliona evra, toliko koštaju gotovi ozbiljni igrači, koji odmah donose kvalitet.
T

Terza.

pre gotovo 2 godine

U tekstu lepo pise Motika koji je placen 1.5 mil je projektovan da bude buducnost kluba,al sta to vredi pisati kad vucelicevi botovi ne citaju teks u opste vec onako kako im rekao gazda da je 2.5mil ponavljaju te Lazi po 50 puta u tekstu poruke! Corleone pozdravi gazdu vucelu,zaradio si sendvic🥪 za danas tako da sad opusteno,ne moras vise da spamujes poruke,svi vec znamo za koga ti i onaj "najveci zvezdas" radite,za istu firmu iz komsiluka!
@

@corleone

pre gotovo 2 godine

Jel ti u opste citas tekst ili lupetas onako kako su ti rekli ovi tvoji sponzori sto su te poslali iz humske! Evo ako ga ne citas da ti izdvojim deo teksta pa da ti se svi smeju koliko Lazes i namerno siris dezinformaciju i propagandu protiv Zvezdine uprave! Deo iz teksta: "Posebno se pređašnja konstatacija odnosi na Motiku, plaćenog 1,5 miliona evra minhenskom Bajernu"... aj sad ti ponovo pisi 2.5 mil da ti se ljudi jos malo smeju!
N

Ne Lazi...

pre gotovo 2 godine

"Posebno se pređašnja konstatacija odnosi na Motiku, plaćenog 1,5 miliona evra minhenskom Bajernu"
Л

Ложач

pre gotovo 2 godine

Шта сте се острвили, творзини ботови вс вучелини, ионако сви заједно цугате на састанцима општинских одбора ваше партије! Није битно колико је плаћен, битно је да би ове сезоне морао да експлодира и докаже квалитет који неоспорно поседује!
G

Gostbdb

pre gotovo 2 godine

Sad kad se završi U19 prvenstvo biće velika potražnja za svim tim igračima, brate ako im nećeš dati priliku onda ih prodaj nekom Študgartu, Valensiji, Fiorentini, Lajpcigu itd pre će oni tamo igrati i razvijati se, bolje i to nego da im uništavaš karijere sa nekim pozajmicama u Novi Pazar, ili im daj priliku ili ih se reši, a ne da sede po klupama i stagniraju.
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Бонус правило је глупост исто као што је била подела бодова.Клинце треба да позајмљују не у другу лигу већ у супер лигу.Баш је глупо почеле припреме а пар клинаца игра за репрезентацију, глупост од календара.
B

Bojo

pre gotovo 2 godine

Nije tebi jasno koje su koristi od bonusa... Pitaj nekog, ko zna...
p

perti

pre gotovo 2 godine

Nemoguce je bilo prosle sezone davati mnogo sanse mladjim igracima jer smo sa suprotne strane imali "nepobedive" galaktikose. Nije smeo kiks da se desi
L

Lirkest

pre gotovo 2 godine

Mustafu obavezno ostaviti, kidao je u Pazaru i dosta im pomogao da ostanu u ligi.
m

meraklija 02

pre gotovo 2 godine

Ne razumem text.Pravilo FSS je minimum jedan bonus niko ne brani Zvezdi da pusti tri bonusa.Ne razumem ni Terzin komentar da treba da se uvedu tri bonusa i da budemo razvojna liga. A Zvezda jedva pusti jednog bonusa a prosek godina u prvoj postavi 30+ jedno prica drugo radi.Sportski pozdrav.
G

Gostjej

pre gotovo 2 godine

Pa zato što zna da Zvezda ima dovoljno kvalitetnih bonusa za razliku od ostalih ekipa i ne bi to toliko pogodilo sam tim koliko bi oslabilo ostale ekipe u ligi s obzirom da su najtalentovaniji igrači iz tih uzrasta upravo u Zvezdi trenutno, lopovska posla.
a

argh

pre gotovo 2 godine

Zato što bi sa 3 obavezna bonusa svi bili u istom položaju, a ovako bi Zvezda sebe oslabila, dok bi ostali igrali sa jednim bonusom. Ipak, ne mogu da razumem da vodimo 3 0 i on ubaci Gobeljića i Krstičića, a može Motiku i Stankovića.
D

DropkickMurphys

pre gotovo 2 godine

Teraj bre to iz kluba ... Imamo Srnalda,Gobeljarda i Pankinja ...
G

Gostik

pre gotovo 2 godine

da nema pravila 1 bonusa ne bi ni igrali kod stankovica mladi igrači sem erakovica nikom drugom nije davao šansu sramota
7

777

pre gotovo 2 godine

Unistili ste vi dosta mladih igraca ,neka vam je na cast
J

Jesse Custer

pre gotovo 2 godine

Taj koji pokušava od Radulovića da napravi beka treba da batali fudbal. Dečko nema ama baš ništa što bi ga kvalifikovalo za beka. On i Ristić nebo i zemlja.
l

lol12

pre gotovo 2 godine

Radulovic ima odlican centarsut,cak i bolji od Ristica ali bek prvenstveno mora da bude defanzivac pa tek onda da se ponavlja i bude solidan i napred
S

Sova

pre gotovo 2 godine

Biće prostora ove sezone za forsiranje mladih
Z

Zvezdas79

pre gotovo 2 godine

Dada..kako da ne, svaka utakmica na noz, bez prava na kiks, bas nesto razmisljam kako ce da eksperimentise i nekoga ceka.
S

Sova

pre gotovo 2 godine

Evo videćeš, niko nam neće moći ni pero odbiti, ostavićemo sve veoma brzo pa će biti prostora za mlade.
l

lol12

pre gotovo 2 godine

Meni su Lucic,Stankovic i Stanic top 3 omladinca po kvalitetu.
n

ngo

pre gotovo 2 godine

Motiku provati desno,Stanić u veznom, Lucica probati kao rotacija levom beku.

Zelenooki

pre gotovo 2 godine

Da li si ti nekada gledao Lučića. Dečko igra odlično na levoj strani na istim pozicijama koje igraju Katai i Ivanić i on je idealna zamena za ovu dvojcu a ti bi da ga stavljaš na levog beka to ti je isto kao kada bih Kataia i Ivanić a stavio na beka.
R

Raša P

pre gotovo 2 godine

Glišić, Uroš Lazić, Knežević, Ilić, Gordić... Bezbrižna budućnost!!! Bilo bi dobro da se bonusi i igrači sa manjom minutažom forsiraju u Kupu Srbije od početka pa dokle doguraju.