(©Printskrin)
(©Printskrin)

Motivacioni govor kapitena Žileta: Grmljavina u svlačionici, pa gaženje OIimpijakosa na Karaiskakisu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 06.11.23. | 15:31

“Pokazaćemo svima ko smo, pokazaćemo svima da smo pobednici”, orilo se u Pireju pred derbi

Ne da Olimpijakos više nije nedodirljiv u Grčkoj, nego je doživeo jedan od težih poraza na Karaiskakisu. PAOK ga je deklasirao, potukao do nogu, a jednu od glavnih uloga, kako na terenu, tako i van njega, imao je Andrija Živković.

Kapiten Žile održao je motivacioni govor u svlačionici, sve je pucalo, orilo se u podtribinskom prostoru uoči derbija. Grmljavina iz svlačionice prelila se na teren, PAOK je pregazio Olimpijakos, a Andrija Živković je otvorio utakmicu pogotkom i dao dodatni vetar u leđa saigračima.

Izabrane vesti

“Vreme je da se sve promeni. Vreme je za pobedu i povratak u Solun sa tri boda. Ali kako ovo da uradimo? Moramo da budemo odlučni da pobedimo. Ne odlazimo odavde bez tri boda. Pokazaćemo svima ko smo, pokazaćemo svima da smo pobednici”, zagrmeo je Andrija Živković pred derbi u Pireju.

PAOK je vodio čak 4:0, zgromio je pirejske crveno-bele i opustio se u završnici. A, domaćin je to iskoristio da preko Konstantinosa Fortunisa i Jorgosa Masurasa ublaži bruku. Solunci da se iskupe navijačima za poraz od AEK-a u prošlom kolu.

“Izbrisali smo mrlju iz prethodnog meča i pokazali da smo tu”, rekao je kapiten solunskog kluba posle velike pobede i dodao:

“Razgovarali smo ovih dana, želeli da agresivnije i motivisanije uđemo u utakmicu. To smo i uradili. Borili smo se, pucali od samopouzdanja i pobedili”.

Otkako je Andrija Živković u klubu – a tu je jače od tri godine – PAOK je osvojio jedan kup. Ambicije i kapitena i svih ostalih na Tumbi su daleko veće.

“Veoma sam srećan. Ovo mesto osećam kao svoj dom, ovde osećam da sam voljen. Želim da nastavim na isti način, da napravim nešto još veće”, završio je Andrija Živković.


tagovi

Andrija ŽivkovićPAOKOlimpijakosGrčka Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara