FOTO: Star sport
FOTO: Star sport

Možda Andrej Ilić i zaigra drugu ligu, ali englesku

Vreme čitanja: 1min | sub. 20.01.24. | 00:51

Čini se da je ponuda iz Čempionšipa izdašnija od Tuluzove i MLS klubova

Timovi iz "najjače druge lige na svetu" ozbiljno motre ove zime na igrače koji su tokom 2023. godine zablistali u severnoevropskim ligama. Posle prvog strelca finskog prvenstva Bojana Radulovića, novopečenog člana Hadersfilda, još jedan srpski ofanzivac mogao bi do kraja januara na Ostrvo.

Uprkos odličnom učinku od devet golova na 13 utakmica, ispao je Andrej Ilić sa Valerengom u norvešku drugu ligu, a prema pisanjima tamošnjih medija Kardif je iskočio u prvi plan kao favorit za potpis 23-godišnjeg napadača.

Izabrane vesti

U vezu sa bivšim omladincem Partizana dovodili su se prethodnih dana Tuluz, dva tima iz SAD-a i aktuelni šampion Norveške Bode Glimt, ali niko nije bio spreman da odgovori na zahtev Valerenge od 4.500.000 evra za obeštećenje. TV 2 ističe da velški i klub iz Osla još nisu postigli sporazum, ali da je ovo najkonkretniji pokušaj da neko kupi Ilića. Ponuda Kardifa očigledno jeste veća od 2.500.000 evra, koliko je prema rečima igračevog menadžera Nenada Asanovića Valerenga već odbila, ali još ne dostiže traženu cifru.

Ekipa Erola Buluta trenutno zauzima 13. mesto na tabeli u Čempionšipu, a novo lice u navali značajno bi osvežilo postojeći kadar kojim turski strateg raspolaže, o čemu svedoči i podatak da nijedan igrač Kardifa nije dao više od četiri ligaška gola od početka sezone.


tagovi

Zimski prelazni rok 2024TransferiAndrej IlićČempionšipKardif

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara