Borha Majoral (©Reuters)
Borha Majoral (©Reuters)

Može li Majoral da Laciju bude ono što je Kaljehon Napoliju?

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.07.20. | 14:01

Borha Majoral nije ni prvo ni poslednje Realovo dete koje nije uspelo da se nametne na stadionu Santjago Bernabeu

Sa Ligom šampiona na dlanu u Laciju su svesni da će ovog leta ekipa morati da prođe određenu transformaciju, a kao jedno od prvih imena koje bi moglo da pojača tim sa Olimpika pominje se Borha Majoral.

Momak koji je prošao sve mlađe selekcije španskog državnog tima, ima ugovor sa Realom na još godinu dana, samim tim pozajmica nije opcija, a prethodne dve sezone boravio je u Levanteu. Ova takmičarska godina može da se okarakteriše vrlo solidnom za 23-godišnjeg napadača pošto je u 33 nastupa postigao osam golova što ga stavlja na drugo mesto timske liste.

Izabrane vesti

Lacio ove sezone ne prolazi dobro kada Ćiro Imobile ne daje golove. Posle lokauta ni Ćiro nije onaj igrač iz prvog dela sezone, niti je Lacio kandidat za Skudeto. Iz poslednje tri utakice bez pogodaka reprezentativca Italije Lacio je uzeo samo bod, stoga je evidentno da je i klubu i Imobileu neophodna nova energija u napadu.

Nije redak slučaj da su nehvaćeni kraljevići znali da zablistaju kada posle Reala potpišu za neki klub koji ima značajnu ulogu u ligama petice. Možda bi Majoral za Lacio mogao da bude ono što je Kaljehon postao za Napoli ili da natera Kraljevski klub da se pokaje kao onda kada je prvi put prodao, pa vratio Alvara Moratu.



tagovi

Borha MajoralLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara