Bonus tiket koji je prošao u četvrtak uveče
Bonus tiket koji je prošao u četvrtak uveče

MOZZART Bonus tiket: Ko nas je pratio - dobro je napunio džep

Vreme čitanja: 1min | pet. 27.11.20. | 16:50

Razlog više da ispratite našu ponudu u narednom periodu

Mesec novembar bio je isprepletan ogromnim brojem sportskih događaja na svim meridijanima, što je nas iz kompanije MOZZART dodatno ohrabrilo da našim igračima u redovnoj ponudi ostavimo i Bonus tikete s pojačanim kvotama, koje na dnevnoj bazi objavljujemo na našim društvenim mrežama.

A, ko je pratio naše prognoze i objave na zvaničnim profilima, dobro je napunio džep. Primera radi, samo tokom novembra meseca dosad objavili smo čak 40 Bonus tiketa, od čega je dobitak mogao da se uzme na njih sedam. Četiri tiketa bila su sa pojačanom kvotom 20,0, a po jedan sa ukupnim koeficijentima 19,0 10,0 i 5,00.

Izabrane vesti

Prosta matematika kaže sledeće - da ste svaki od naših Bonus tiketa u danima novembra ispratili sa uplatom od po 1.000 dinara, dosad biste imali čistu zaradu od 74.000 dinara! Tačnije, ukupni dobitak bio bi 114.000 dinara, a ako od te sume oduzmemo ulog od 40.000 dinara dolazimo do više nego lepe sume novca.

Da rezimiramo - ako želite lepo da zaradite, pratite zvanične MOZZART profile na društvenim mrežama, gde vam svakodnevno predstavljamo ponudu sa pojačanim kvotama. Zbog toga ostanite uz nas!



tagovi

Internet klađenjeklađenjesportsko klađenjebonus tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara