Malik Vilks (©Reuters)
Malik Vilks (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote: Hal 1,92, Norič 1,83, Bajern 1,87!

Vreme čitanja: 2min | uto. 23.02.21. | 10:20

Pogledajte na kojim mečevima su odsteri bili široke ruke

Nova iznenađenja iz Mozzartove kuhinje!

Ovog utorka bukmejkeri garantuju da će tri interesantna duela današnjeg programa u svakom trenutku imati najveće kvote na svetu.

Izabrane vesti

Ako planirate da odigrate tiket i dobro se zabavite, jasno vam je da je Mozzartov sajt najbolja opcija.

HAL - IPSVIČ (UTORAK, 20.00), KEC 1,92

Tigrovi žele natrag u Čempionšip, i blizu su. Iako je odigrao čak i dva meča više od ostalih rivala u trci za promociju, Hal ne bi smeo da se otpisuje u toj borbi. Trenutno je pozicioniran na četvrtom mestu sa tri boda manje od lidera Linkolna, ali je evidentno da je tim Granta Mekena povratio samopuzdanje narušeno ranije ovog meseca posle tri duela bez pobede. Od tada Hal je sakupio četiri boda na dva protekla susreta i u miru može da se posveti Ipsviču, koji je na 11. mestu i vezao je dva remija bez pogodaka. Tradicija je na strani Tigrova, koji su neporaženi protiv Traktorista na 14 vezanih dvoboja, a čak u 11 navrata su slavili.

BIRMINGEM - NORIČ (UTORAK, 20.00), DVOJKA 1,83

Najteža i najzahtevnija druga liga na svetu polako ulazi u završnu fazu, kada svaki bod postaje naročito dragocen. I to pogotovo onima koji biju bitku za promociju, odnosno opstanak. Iz tog razloga okršaj Birmingema i Noriča obećava. Gosti su trenutno vodeći, na njegovim utakmicama nema mnogo pogodaka, dok se Birmingem grčevito bori kako ne bi pao u opasnu zonu, a ona mu je udaljena tek dva boda. Domaćin ima drugi najgori napad lige, a sa druge strane je vrsni strelac Temu Puki.

LACIO - BAJERN (UTORAK, 21.00), DVOJKA 1,87

Aktuelni šampion Evrope, i svega ostalog dostupnog, gostuje večeras na Olimpiku u okviru prvog duela za mesto u četvrtfinalu najemninentnijeg kontinentalnog nadmetanja. Forma je na strani Lacija, ali i pored toga što je u krizi u domaćem šampionatu Bajern ima drugačije lice u Ligi šampiona, gde u nokaut fazi ne dozvoljava opuštanje. I možda će baš takve okolnosti uticati da se ekipa iz Bavarske ponovo "uozbilji", a treba reći da je neporažena na poslednjih 17 utakmica Lige šampiona.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu da budu najveće na svetu.


tagovi

najveća kvotaPromo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara