Fudbaleri Atletiko Madrida (©Reuters)
Fudbaleri Atletiko Madrida (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Atletiko Madrid 1,47, Milan 1,40, AZ Alkmar 1,47, Salcburg 1,65

Vreme čitanja: 3min | sub. 01.05.21. | 11:16

Nigde na planeti nećete pronaći veće

Subota je tradicionalno bogat dan na terenima širom sveta. Bukmejkeri Mozzarta prvog dana maja su bili široke ruke i za vas su izdvojili četiri promo kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

Proverite, stvarno je tako. Nigde nećete moći da nađete veće kvote. Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

Izabrane vesti

Četa Dijega Čola Simeonea provela je skoro celu sezonu u Primeri na prvom mestu, ali posrće u poslednje vreme. Prošle nedelje Atletiko je poražen u Bilbau sa 2:1, ali je ostao na čelu tabele zahvaljujući porazu Barselone od Granade (1:2). Madriđani gostuje Elčeu koji se grčevito bori za opstanak u elitnom prvenstvu Španije. U prvom delu sezone Jorgandžije su slavile na Vanda Metropolitanu sa 3:1. Simeonea može da raduje povratak u timu dvojice napadača Luisa Suareza i Žoaa Feliksa. Obojica su igrala u nastavku meča u Bilbau posle pauze zbog povreda. Očekuje se se Urugvajac startuje danas, dok bi Portugalac, najskuplje plaćen igrač u istoriji Atletika (126.000.000 evra 2019. godine), šansu trebalo da čeka s klupe za rezerve. Suarezu će društvo u napadu da pravi Anhel Korea, a tu su i Belgijanac Karasko i Ljorente koji vrebaju iz dugog plana. Za Atletiko jedino je van tim Renan Lodi zbog povrede. Za domaćina ne može da igra Kolumbijac Joan Mohika. Opširniju najavu meča pročitajte OVDE.

MILAN - BENEVENTO (SUBOTA, 20.45), KEC 1,40

Milan pada kako se sezona u Seriji A primče kraju. Posle dva vezana poraza od Sasuola i Lacija Rosoneri su skliznuli na peto mesto koje vodi samo u Ligu Evrope. Ako želi Ligu šampiona četa Stefana Piolija nema pravo na kiks, mora da pobedi Benevento. Na San Siru dolazi legenda kluba Pipo Inzagi. Veštice su takođe u padu forme, bez pobede čak pet kola, pa su sada na mestu koje vodi u Seriju B. U prvom delu šampionata Milan je slavio u gostima protiv Beneventa sa 2:0. Rosonere u poslednjih pet kola očekuje žestoka bitka za dva mesta u evro eliti sa Napolijem, Juventusom i Lacijem.

RKC VALVAJK – AZ ALKMAR (SUBOTA, 20.00), DVOJKA 1,47

Ajaks je na pragu titule u Holandiji, dok će za drugo mesto i kvalifikacije za Ligu šampiona da se bore PSV Ajndhoven i AZ. Poasle poraza na Amsterdam areni prethodne nedelje, AZ sada zaostaje tri boda za Filipsovcima i ima imperativ pobede večeras u Valvajku protiv RKC-a. Domaćin je u lošoj formi, u seriji od tri poraza i čeka ga borba za opstanak četiri kola pre kraja Eredivizije. Tradicija je apsolutno na strani tima iz Almara koji je pobedio RKC na šest vezanih utakmica. U prvom delu sezone u elitnoj ligi Holandije AZ je na svom terenu slavio sa 3:0. Alkmar nije primio gol od ekipe iz Valvajka na prethodna četiri meča.

LASK – SALCBURG (SUBOTA, 20.30), DVOJKA 1,65

Moćni Bikovi iza kojih stoji brend Red Bul na pragu su odbrane titule u Austriji, a imaju šansu za duplu krunu. Večeras u Klagenfurtu protivnik u finalu kupa je LASK, prošle sezone najveći rival Salcburgu za krunu. Tim iz Linca je ove sezone tek četvrti u prvenstvu, dok je Salcburg lider sa šest bodova više od bečkog Rapida. Ovi timovi su ove sezone odigrali tri meča u šampionatu Austije, a Salcburg je sva tri rešio u svoju korist, uz gol-raziliku 6:1. LASK ne može da se pohvali dobrom formom u finišu sezone. Već četiri utakmice ne zna za trijumf.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Atletiko MadridPromo kvoteMilanAZ AlkmarRed Bul SalcburgSalcburg

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara