Fudbaleri Bajerna (©Reuters)
Fudbaleri Bajerna (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Bajern 1,28, Bešiktaš 2,17, Gent 1,77

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.02.21. | 10:21

Nigde na planeti nećete pronaći veće koeficijente!

U četvrtak dobijamo svetskog klupskog šampiona sveta. Mozzart je za danas pripremio sjajnu ponudu. Na pomenute mečeve nigde na svetu nećete moći da nađete veće kvote.

Proverite, stvarno je tako.

Izabrane vesti

Bajern je prošle sezone uspeo da osvoji pet trofeja – Ligu šampiona, Superkup Evrope, Bundesligu, Kup i Superkup Nemačke. Priliku da upotpuni vitrine u Minhenu imaće danas u Al Rajanu gde se igra meč za svetsku krunu. Rival šampionu Evrope je Tigres. Biće to obračun dvojice sjajnih golgetera, Roberta Levandovskog i Pjer Andre Žinjaka, iskusnog Francuza koji godina brani boje ovog meksičkog kluba. Tigres je u polufinalu bio bolji od prvaka Južne Amerike Palmeirasa, dok je Bajern slomio otpor egipatskog Al Ahlija. Bavarci su favoriti. Opširnije o finalnom meču za svetsku krunu pročitajte OVDE.

KONJA – BEŠIKTAŠ (ČETVRTAK, 18.45), DVOJKA 2,17

Ova dva tima su odigrala prvenstveni meč pre samo četiri dana i on je pripao Bešiktašu teže nego što se očekivalo – 1:0 pogotkom Francuza Valentija Rosijea u 81. minutu. Sada se sastaju u četvrtfinalu Kupa Turske. Standardan u Konji je Marko Jevtović, nekadašnji vezista Partizana, dok je još jedan bivši igrač tima iz Humske, Adem Ljajić, u poslednjim mečevima u prvoj postavi Bešiktaša. Veći deo sezone je propustio zbog povrede, ali se vraća u ritam. Konja je posle poraza od Bešiktaša proteklog vikenda promenila trenera. Umesto dosadašnjeg kormilara Ismaila Kartala na klupi će sedeti Ilhan Palut. Bešiktaš će za ovaj meč biti jači za oporavljenog Gokana Torea, a posle obaveznog karantinu novi debi u crno-belom dresu mogao bi da ima i Dženk Tosun, zimsko pojačanje iz Evertona. On je upravo iz redova crno-belih otišao na Gudison, ali u jakoj konkurenciji Rišarlisona i Kalverta Luina nije mnogo igrao, pa je stigao na šestomesečnu pozajmicu u Bešiktaš. Opširniju najavu meča Kupa Turske pročitajte OVDE.

GENT – ŠARLROA (ČETVRTAK, 18.00), KEC 1,77

U osmini finala Kupa Belgije igraće Gent i Šarlroa, timovi koji su dobro poznati srpskim klubovma. Zvezda je u oba meča Lige Evrope bila bolja od Bizona, dok je Partizan poražen od Šarlroe u kvalifikacijama za Ligu Evrope i to posle produžetka (1:2). Gent je očajno počeo sezonu, ali se budi. Ne zna za poraz već šest utakmica. Gosti nisu poraženi već četiri meča u svim takmičenjima u Belgiji. Krajem novembra prošle godone ova dva tima su odigrali meč u Šarlroi u Župiler ligi, a Gent, vicešampion Belgije prošle godine, slavio je sa 1:0 pogotkom Bukarija.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu da budu najveće na svetu.


tagovi

Promo kvoteGentBajern MinhenBešiktaš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara