Leroj Sane, Džamal Musijala i Alfonso Dejvis (©Reuters)
Leroj Sane, Džamal Musijala i Alfonso Dejvis (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Bajern 1,60, Atalanta 1,80, Volfzburg 2,50!

Vreme čitanja: 3min | sre. 08.12.21. | 10:41

Nigde nećete naći veće

Raznovrstan fudbalski program ove srede stavio je bukmejkere Mozzarta na slatku muku. Oni su kladioce nagradili sa sjajnim kvotama za mečeve u Ligi šampiona.

Na meniju su se našla tri meča na kojima će u svakom trenutku koeficijent da bude najveći na svetu. U izboru su jedinice na Bajern, Atalantu i Volfzburg.

Izabrane vesti

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu...

BAJERN - BARSELONA (SREDA, 21.00), KEC 1,60

Bajern nije imao problema u grupnoj fazi Lige šampiona. Tim Julijana Nagelsmana počeo je ubedljivom pobedom u Španiji nad Barselonom od 3:0 i od tog trenutka ne usporava. Bavarci trenutno imaju 15 bodova i osam koraka su ispred drugoplasirane Barselone, koju dočekuju večeras i mogu da joj napakoste. Barsa ima veoma slabu sezonu i do sada ni dolazak Ćavija na kormilo nije mnogo popravio situaciju. Istovremeno, Blaugrana i dalje ima šansu da odbrani drugu poziciju u Grupi E, a za to joj je potrebno da zadrži dva boda više od Benfike. Barselona je mogla sve da odluči u okršaju sa lisabonskim Orlovima kod kuće u prošlom kolu, ali nije iskoristila šanse i zadovoljila se remijem bez golova.

ATALANTA - VILJAREAL (SREDA, 21.00), KEC 1,80

Atalanta je utakmicom protiv večerašnjeg protivnika Viljareala startovala u aktuelnoj grupnoj fazi Lige šampiona. Prva utakmica je bila uspešna i završena je remijem (2:2). Pre finalnog meča Boginja provincije osvojila je šest bodova i zauzima treće mesto na tabeli. Linija odbrane deluje veoma slabo, pošto je u proseku dva puta kapitulirala. Bergamaski su popravili formu, bez poraza su na proteklih 10 duela u svim takmičenjima i spremni dočekuju Viljareal, koji zauzima drugo mesto u Grupi F sa bodom više. Aktuelni pobednik Lige Evrope iza sebe ima dve pobede i remi u Ligi šampiona, ali na 10 poslednjih mečeva na svim frontovima je doživeo pet poraza.

VOLFZBURG - LIL (SREDA, 21.00), KEC 2,50

Volfzburg igra sezonu bez mnogo uspeha. U grupnoj fazi Lige šampiona Vukovi imaju samo jednu pobedu u pet mečeva na turniru, ali su izabranici Florijana Kofelta pretendenti na prolaz dalje. Volfzburg zaostaje tri boda za liderom Lilom, a potencijalna pobeda u večerašnjem meču sa Dogama može da mu omogući da se kvalifikujete u nokaut fazu. Lil nije ostvario nijednu pobedu u prva tri kola Lige šampiona, i generalno je izgledao veoma slabo. Postepeno, međutim, Lil se oblikovao i popravio rezultate, pošto je u četvrtom kolu uspeo da napravi senzaciju pobedivši Sevilju u gostima sa 2:1. Trijumf nad Salcburgom 1:0 u prošlom kolu omogućio je Lilu da postane lider, ali ulaznica u plej-of još nije zagarantovana.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

---------------------------------------------------

Odigraj tiket kao i svakog dana i osvoji Porše Makan

SVAKI TIKET JE ULAZNICA U ARENU

Mozzart Gladijator je takmičenje sa pravilima takvim da u njemu svi učestvuju. Visina uplate ne igra presudnu ulogu, kao ni to da li je tiket dobitan ili ne. Tvoje je samo da svakog dana odigraš tiket, jer je svaki ulaznica u arenu.

---------------------------------------------------



tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

Bajern
Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara