Mozzart daje najveće kvote na svetu: Bešiktaš 1,87, RB Lajpcig 1,35, Lion 1,42!

Vreme čitanja: 2min | sre. 03.02.21. | 12:37

Nigde na planeti nećete pronaći veće koeficijente!

Vanredna kola i redovna čast u Mozzartu.

Vreli kladilački februar je tek počeo, a pred vama su ove srede tri poklon kvote, kakve nećete naći nigde na svetu. Odsteri su bili široke ruke.

Izabrane vesti

Bešiktaš je izgubio lidersku poziciju pošto je poražen prošle nedelje u derbiju kola na svom terenu protiv razigranog Trabzona. Posle pobeda velikih gradskih rivala skliznuo je na treću poziciju, ali već danas ima priliku da pretekne Galatsaraj. Orlovi gostuju Antaliji, koja je u sredini tabele, ali sa tendencijom da se penje ka vrhu. Nije izgubila na sedam vezanih utakmica, od čega šest u prvenstvu. Na poslednjih pet utakmica ekipa iz poznatog letovališta u Turskoj je primila samo jedan gol, ali, mora se istaći, nije imala posla sa vrsnim napastima. Sada će je napasti Kajl Larin i Vensan Abubakar, koji dele drugo mesto liste strelaca takmičenja sa po 12 pogodaka.

RB LAJPCIG - BOHUM (SREDA, 18.30), KEC 1,35

Bohum definitvo nije imao sreće u žrebu, jer ga je on u osmini finala DFB kupa namerio na vrlo nezahvalnog protivnika - RB Lajpcig. Dva tima su se takmičila četiri puta jedan protiv drugog 2015. i 2016. godine u Cvajti, i svaki put su pobedili Bikovi. Bohum igra sjajnu sezonu u drugoj ligi, čak iako je generalna proba za ovu utakmica prošle nedelje protiv Karlsruea završio porazom sa 2:1. Mada, šta reći od Bikovima, koji su prvi pratioci Bajerna u Bundesligi, osim da su tokom januara imali rezultatske trzavice, istina i težak raspored, ali slavlje za vikend protiv Leverkuzena jasan je pokazatelj da je Lajpcig prevazišao probleme.

DIŽON - LION (SREDA, 21.00), DVOJKA 1,42

Lion se vratio u formu posle male krize sredinom proplog meseca, kada je doživeo poraz kod kuće od Meca, koji je jedini na prethodnih 19 ligaških susreta. Pobedio je dva meča u nizu, od čega jednom ubedljivo mrskog rivala Sent Etjen u gostima sa 5:0, potom i Bordo, pa u odlično raspoloženju večeras gostuje pretposlednjeplasiranom Dižonu, koga je na startu sezone porazio sa 4:1. Domaći sastav je jedini u takmičenju koji ove sezone nije uspeo da pobedi na domaćem terenu, a da nevolja bude veća na 11 mečeva kod kuće postigao je svega četiri gola. Lion u proseku dva puta pogađa metu na strani, a ta tradicija trebalo bi i večeras da se nastavi.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Mozzartu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u Mozzartu u svakom trenutku biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara