Foto: Reuters
Foto: Reuters

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Fenerbahče 2,20, Osasuna 1,90, Lokomotiva 2,35!

Vreme čitanja: 2min | pon. 29.11.21. | 10:46

Nigde nećete naći veće

Početak radne nedelje poslovično ne daje tako bogatu ponudu utakmica kao što je to slučaj vikendima, ali su bukmejkeri Mozzarta probrali nekoliko zanimljivih duela i ponudili van najveće kvote na planeti.

Za danas su bili široke ruke kada su u pitanju tri para u španskoj Primeri, turskoj Superligi i ruskoj Premijer ligi.

Izabrane vesti

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu...

OSASUNA - ELČE (PONEDELJAK 21.00), KEC 1,90

Rundu pod rednim brojem 15. u španskoj Primeri zatvaraju Osasuna i Elče, klubovi iz donjeg dela tabele. Ekipa iz Pamplone je posle devet kola bila na sjajnoj petoj poziciji, ali budući da je u poslednjih mesec i po dana dva puta remizirala i u tri navrata poražena, trenutna realnost je 11. mesto na tabeli. Elče je u znatno nezavidnijoj situaciji - kuburi u zoni ispadanja posle serije od šest utakmica bez trijumfa (četiri poraza, dva remija). Osvrt na prethodne međusobne duele ne daje previše razloga za optimizam gostima koji pet puta uzastopno nisu pobeđivali Osasunu.

GECTEPE - FENERBAHČE (PONEDELJAK 18.00), DVOJKA 2,20

Ne deluje Fenerbahče ove sezone kao tim kadar da osvoji šampionsku titulu. Sezona u Turskoj tek što je prebacila trećinu, a zaostatak za liderom Trabzonom je već 13 bodova. Doduše, mogao bi istanbulski velikan da ga smanji trijumfom na gostovanju Gectepeu, timu koji na poslednjih devet utakmica ima šest poraza, dva remija i samo jedan trijumf. Kanarinci na gostovanje u Izmir dolaze osokoljeni trijumfom u velikom derbiju sa Galatasarajem, kao i činjenicom da je prva zvezda tima, Mesut Ozil vezao dve utakmice na kojima je postizao golove.

---------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

----------------------

ARSENAL TULA - LOKOMOTIVA MOSKVA (PONEDELJAK 17.00), DVOJKA 2,35

Bez velikog broja povređenih fudablera Lokomotiva ide na gostovanje u Tulu da pokuša da prekine mini seriju od dve utakmice bez pobede i bodovno se izjednači sa trećeplasiranim Sočijem. Gledajući sva takmičenja Lokosi su u rezultatskoj krizi, budući da su posle dva remija došli porazi od Ahmata, odnosno Lacija u Ligi Evrope. Pre nego što se za desetak dana posveti borbi za mesto u nokaut fazi Lige konferencija, ruski velikan mora da razmišlja kako da preskoči na papiru najlakšu prepreku u domaćem prvenstvu. Arsenal je zakucan za dno tabele, a sa 31 primljenim golom na 15 utakmica slovi za najlošiju odbranu Premijer lige.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvoteInternet klađenjeklađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara