David Neres (©Reuters)
David Neres (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Granada 2,40, Ajaks 2,15!

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.03.21. | 10:22

Nigde na planeti nećete pronaći veće koeficijente

Četvrtak je tradicionalno dan za mečeve Lige Evrope. Pred vama su danas dve poklon kvote kakve nećete moći da nađete nigde na svetu. Ovaj put su u pitanju dvojke na Granadu i Ajaks.

* Pored toga, Mozzart asistenti dolaze na vaš prag radi uplate depozita i isplate dobitaka - svakog dana biće dostupni od 08 do 22, a brojeve telefona na koje ih možete pozvati pronađite OVDE.

Izabrane vesti

* Nikad jače! Čak do 200% bonusa za SVE Mozzart igrače. Sve što treba da uradiš je da depozit uplatiš i bonus ostvariš. Saznaj više OVDE.

MOLDE – GRANADA (ČETVRTAK, 18.55), DVOJKA 2,40

Čini se da je Granada na pragu četvrtfinala Lige Evrope i da samo čudo može da je spreči da ne nastavi takmičenje. U prvom meču u Andaluziji bilo je 2:0 za domaćina. Revanš se ne igra u Moldeu u Norveškoj već u Budimpešti na Puškaš areni. Šampionat u ovoj skandinavskoj državi još nije počeo, dok je Primera u punom jeku, pa je i to još jedan plus u korist španskog predstavnika. U prvom meču ova dva tima crveni karton je dobio Norvežanin Martin Elingsen, vezista Moldea.

* Mozzart je spremio veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrovane igrače. Informišite se o detaljima OVDE.

JANG BOJS – AJAKS (ČETVRTAK, 21.00), DVOJKA 2,15

Šampion Švajcarske je prošle nedelje dugo odolevao u Amsterdamu. Do 62. minuta nije bilo golova, a onda su Klasen, Tadić i Brobi doneli lepu prednost Kopljanicima pred revanš u Bernu. Ajaks je blizu titule u Holandiji, igra odlično, dok je Jang Bojs u krizi, nije dobio već pet mečeva u nizu. Iako poslednjih godina žuto-crni dominiraju u Švajcarskoj imaju čak četiri uzastopna remija u Super ligi Švajcarske. Biće ovo i obračun reprezentativca Srbije Dušana Tadića i uzdanice tima iz Berna Miralema Sulejmanija koji je nekada nosio dres holandskog velikana.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

* Ako imaš nalog na sajtu mozzartbet.com, proveri ga svakog ponedeljka jer možda te čeka sjajno bonus iznenađenje! Ne zaboravi, ponedeljak postaje tvoj srećan dan uz Happy Monday Bonus.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu da budu najveće na svetu.


tagovi

Promo kvoteAjaksGranada

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara