Fudbaleri Levantea (©Reuters)
Fudbaleri Levantea (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Levante 1,95, Austrija Beč 1,85

Vreme čitanja: 2min | pet. 21.05.21. | 10:16

Nigde neće moći da nađete veće

Finiš je sezone u većini liga u Evropi. I ovog petka mnogo zanimljivih parova, a bukmejkeri Mozzarta bili su široke ruke i za danas izabrali dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. Proverite, stvarno je tako.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu

Izabrane vesti

Levante i Kadiz su osigurali opstanak, a večeras završavaju sezonu u Primeri. Fudbaleri ovih timova već misle na odmor. Tim iz Valensije je bez pobede već sedam kola, dok je Kadiz vezao dva poraza od Elčea i Osasune. Oba tima su na poslednje tri utakmice odigrali kombinaciju GG3+. U prvom delu sezone u Kadizu nije bilo pobednika – 2:2. Zanimljivo, sva četiri gola su postignuta u prvih 45 minuta. Levante je bez pobede na svom terenu već četiri utakmice, dok je Kadiz samo jednom poklekao u gostima na prethodnih četiri meča.

RID – AUSTRIJA BEČ (PETAK, 19.00), DVOJKA 1,85

Još jedna loša sezone za bečku Austriju koja nije uspela da se plasira među najboljih šest timova u Bundesligi. Trenutno je tim iz prestonice Austrije najbolji u grupi za ispadanje. Sa Hartbergom se bori za prvo mesto koje donosi plej-of za plasman u kvalifikacije za Konferencijsku ligu. Rid je na desetom mestu, ali ne mora da brine oko opstanka jer je Sankt Pelten blizu ispadanja. Rid nema pobedu već četiri kola, dok je Austrija vezala dva trijumfa. Ova dva tima su odigrali ove sezone u austrijskoj Bundesligi tri utakmice, a Austrija je pobedla dva puta, dok je jednom bilo nerešeno.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvoteLevanteAustrija Beč

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara