Igrači Leverkuzena (©Reuters)
Igrači Leverkuzena (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Leverkuzen 1,75, Čelsi 1,85, Fajenord 2,30, Klub Briž 1,45

Vreme čitanja: 3min | ned. 03.12.23. | 11:29

Nigde nećete naći veće

Nedelja je dan za nove izazove, puna prilika da se zaradi. Bukmejkeri Mozzarta spremili su zato četiri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

To su kec na Leverkuzen protiv Dortmunda u Bundesligi, potom jedinica na Čelsi u okršaju sa Brajtonom u okviru Premijer lige, zatim kec Fajenord u sudaru sa PSV-om u Erediviziji, kao i kec na Klub Briž protiv Standarda u okviru Župiler Pro lige. Susrete šampionata Belgije možete da gledate - i da se kladite - na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju.

Izabrane vesti

Leverkuzen je u prošlom kolu Bundeslige savladao Verder iz Bremena rezultatom 3:0. Igrači Ćabija Alonsa dobili su 11 od 12 susreta u nemačkom šampionatu, remizirajući samo sa Bajernom 2:2. Sa ovim rezultatima, Bajer vodi na tabeli sa dva boda više od Bajerna. Biće zanimljivo videti da li će moći da se održi vođstvo posle utakmice protiv Borusije Dortmund. Leverkuzen je nanizao 14 trijumfa na svim frontovima. Borusija Dortmund je u prošlom kolu na svom terenu pobedila Menhengladbah sa 4:2, a pre nekoliko dana izabranici Edina Terzića su u Ligi šampiona odneli sigurnu pobedu nad italijanskim Milanom sa 3:1. Milioneri će sada pokušati da nanesu prvi poraz u sezoni Bajeru iz Leverkuzena.

ČELSI - BRAJTON (NEDELJA, 15.00), KEC 1,85

Čelsi je imao dva odlična meča u Premijer ligi protiv Totenhema (2:1) i Mančester Sitija (4:4). Ipak, nije mogao da gradi na uspehu jer je u 13. kolu usledio poraz od Njukasla rezultatom 1:4. Plavci su sa 16 bodova na 11. poziciji u ligi. Čelsi je igrao 5+ na tri minula susreta. Istovremeno, u domaćim mečevima u poslednja tri kola, tim je sebi dozvolio samo jedan poraz, od Brentforda 0:2. Brajton posle 13 kola ima 22 boda i pretenduje na plasman u prvih pet. Istina, tim ima mnogo kadrovskih problema i mora da igra ne samo u Premijer ligi, već i u Ligi Evrope. Uprkos brojnim problemima, Brajton je u nizu od sedam mečeva bez poraza u svim takmičenjima. Nedavno su remizirali sa Šefild Junajtedom (1:1), pobedili Notingem Forest (2:3) i protiv AEK-a u Ligi Evrope (0:1).

FAJENORD - PSV (NEDELJA, 12.15), KEC 2,30

Fajenord je generalno dobro počeo šampionat. Ekipa Arnea Slota je u 13 kola zabeležila 32 poena. Sa njima roterdamski tim zauzima drugo mesto na tabeli, ali već sedam bodova zaostaje za liderom PSV-om, a treći AZ Alkmar ima tri poena manje. Prošle nedelje, Fajenord je izgubio 1:3 od Atletika u Ligi šampiona, izgubivši šansu za plej-of, ali je siguran u Ligi Evrope. PSV je sjajno počeo i još nije usporio. Tim Petera Boša je pobedio u svih 13 prvenstvenih mečeva. Crveno-beli sa 39 bodova vode na tabeli i imaju sedam bodova više od Fajenorda. U Ligi šampiona impresivan je i PSV - pobeda nad Seviljom od 3:2 u prošlom kolu garantovala mu je plasman u nokaut fazu.

KLUB BRIŽ - STANDARD (NEDELJA, 18.30), KEC 1,45

Klub Briž dočekuje Standard u nedelju u jednom od derbija 16. kola Župiler Pro prve na Jan Brejdel stadionu. Klub Briž je na sedmom mestu sa 23 boda u 15 mečeva i pobedio je u svom poslednjem meču sa 1:0 na gostovanju Levenu. Standard je u poslednjoj ligaškoj utakmici trijumfovao sa 1:0 nad Genkom kod kuće i prekinuo seriju od tri duela bez slavlja. Sada je sa 20 poena na osmom mestu. U prethodnom meču prve lige između ekipa Standard se radovao sa 2:1 na svom terenu u oktobru.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara