©Reuters
©Reuters

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Linfild 1,70, Glentoran 1,50, Oksford 2,20!

Vreme čitanja: 2min | uto. 23.03.21. | 12:11

Nigde na planeti nećete pronaći veće

Kladionica Mozzart iz bogate ponude je ovog utorka izvadila tri zanimljiva meča koja se igraju u okviru Premijeršipa Severne Irske i trećeg ranga u Engleskoj.

BALIMENA - LINFILD (UTORAK, 20.45), DVOJKA 1,70

Izabrane vesti

Fudbaleri Linfilda su u seriji od pet pobeda, poslednji poraz pretrpeli su 2. marta na gostovanju protiv Glentorana. Nakon toga su pred aktuelnim šampionom redom padali Kliftonvil, Vorenpoint, Kerik Rendžers, Dangenon i Krusejdersi i to uz impozantnu gol razliku 19:1. Naredni protivnik Plavih se nada međunarodnoj sceni. Balimena je serijom poraza (pet) u februaru značajno ugrozila svoje šanse da se domogne kvalifikacija za Konferencijsku ligu, ali je usledio niz nepobedivosti od sedam mečeva (četiri remija i tri pobede), koji je ulio nadu ekipi Dejvida Džefrija. Sa 36 osvojenih bodova iz 25 odigranih utakmica Nebeskoplavi sede na sedmom mestu na tabeli, koje vodi u doigravanja za plasman u novoformirano UEFA takmičenje. Balimena je poslednji put slavila protiv Linfilda 2018. godine, a u prvom delu sezone je pretrpela poraz od lidera šampionata (2:3).

VORENPOINT - GLENTORAN (UTORAK, 20.45), DVOJKA 1,50

Glentoran se nada izlasku na međunarodnu scenu i u dobroj je poziciji. Ekipa iz Istočnog Belfasta je četvrta na tabeli, izvesno je da će do kraja šampionata imati poziciju koja vodi u doigravanje za plasman u Konferencijsku ligu, ali mesto broj dva, koje vodi direktno u kvalifikacije za novoformirano UEFA takmičenje je sedam bodova daleko, što možda i nije tako nedostižno. Da bi nada o direktnom plasmanu živela, potrebno je da padne Vorenpoint. To ne bi trebalo da bude previše težak zadatak, kako je ekipa sa Miltaun stadiona u seriji od četiri utakmice bez pobede i izvesno je da će biti deo grupe koja će se kroz plej-aut boriti za status u elitnom rangu. Glentoran je pre samo 10 dana slavio u njihovom međusobnom okršaju (2:0), a Vorenpoint je bez trijumfa protiv ekipe iz glavog grada još od 2018. godine.

NORTEMPTON - OKSFORD (UTORAK, 20.00), DVOJKA 2,20

Fudbaleri Oksforda se nadaju da bi mogli da se nađu u doigravanju za plasman u Čempionšip. Sede na 11. mestu na tabeli sa tri boda i dve utakmice manje od Čarltona, koji zauzima šestu poziciju, poslednju koja vodi u plej-of. Igraju promenjljivo u poslednje vreme, pretrpeli su u minulom kolu poraz od Blekpula i tako ugrozili svoje šanse za plasman u viši rang, ali imaju priliku da poprave svoju poziciju već večeras, kada budu gostovali ekipi Nortemptona, koja posle 36 odigranih mečeva treća na tabeli, ali odozdo. Ekipa kojoj izvesno predstoji borba za opstanak u trećem rangu je u seriji od tri meča bez trijumfa, a pritom je sredinom decembra pretrpela debakl u Oksfordu (0:4).

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu da budu najveće na svetu.


tagovi

najveća kvotaPromo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara