Stadion Majorke (©Reuters)
Stadion Majorke (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Majorka 2,50, Las Palmas 2,35

Vreme čitanja: 2min | čet. 01.04.21. | 10:36

Nigde na planeti nećete pronaći veće

Četvrtak je skroman dan kada je u pitanu kladioničarska ponuda, ali bukmejkeri Mozzarta potrrudili su se da vas i danas obraduju sa dve promo kvote, najveće na svetu, za duele Segunde, druge lige Španije.

MAJORKA – LEGANES (ČETVRTAK, 19.00), KEC 2,50

Izabrane vesti

Derbi 32. kola španske Segunde je duel Majorke i Leganesa, timova koji pretenduju za mesto u eliti. Gosti iz Madrida su prošle sezone ispali iz Primere kada ih je predvodio s klupe Meksikanac Havijer Agire, sadašnji trener Montereja. Domaćin ne može da se pohvali dobrom formom. Sakupio je samo bod u prethodna tri kola, pa je izgubio lidersku poziciju koju je preuzeo Espanjol. Ostrvljani na svom terenu ove sezone imaju devet pobeda, tri remija i četiri poraza. Na poslednja tri meča Majorka je na svom terenu sakupila sedam bodova. U prvom delu šampionata u Madridu, Majorka je pobedila Leganes sa 1:0 pogotkom Senegalca Amata Ndiajea.

LAS PALMAS – LUGO (ČETVRTAK, 21.00), KEC 2,35

Domaćin će teško do borbe za baraž. Las Palmas je trenutno na 13. mestu Segunde, a samo je jednom slavio na prethodnih pet utakmica. Lugo je očajan, ima devet mečeva bez pobede, pa ga čeka grčevita borba za opstanak u drugoligaškoj konkurenciji. U prvom odmeravanju snaga ova dva tima ove sezone nije bilo pobednika – 1:1. Las Palmas je dobio današnjeg rivala na svom terenu na prethodne tri utakmice. Lugo je postigao samo jedan gol u Las Palmasu na četiri prethodna meča. Opširniju najavu današnjih mečeva Segunde možete da pročitate OVDE.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvoteMajorkaLas PalmasŠpanija 2

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara