Edinson Kavani i Markus Rašford (©Reuters)
Edinson Kavani i Markus Rašford (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Mančester Junajted 1,63, Viljareal 2,75, Braga 1,63!

Vreme čitanja: 2min | čet. 29.04.21. | 10:21

Nigde na planeti nećete pronaći veće

Četvrtak je tradicionalno dan kada je Liga Evrope u prvom planu. Danas se igraju prvi mečevi polufinala drugorangiranog takmičenja na tlu Starog kontinenta. Bukmejkeri Mozzarta su i ovog puta bili široke ruke i ponudili vam tri kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svetu.

Proverite! Stvarno je tako...

Izabrane vesti

Poraz Mančester Junajteda od Lestera 3:1 u četvrtfinalu FA kupa trenutno je jedini poraz koji je ekipa Olea Gunara Solskjera pretrpela u svim takmičenjima na poslednjih 21 duela. To uključuje niz od tri uzastopne pobede bez primljenog gola u Ligi Evrope, pa Crveni đavoli u dobrom raspoloženju iščekuju prvi polufinalni susret drugorangiranog kontinentalnog takmičenja sa Romom. Ranije u kampanji Junajted je nokautirao Milan, međutim, moraće da bude svestan pretnje koju predstavlja Roma posle izbacivanja Ajaksa. Ipak, posle eliminacije Kopljanika Vučica ne blista u Seriji A. Bez pobede je na tri poslednja duela.


VILJAREAL - ARSENAL (ČETVRTAK, 21.00), KEC 2,75

Pobeda Arsenala na gostovanju Slaviji u Pragu 4:0 u revanšu četvrtfinala Lige Evrope bila je svojevrsna poruka ostalim ekipama koje su još u takmičenju. Iako Tobdžije ulaze u prvu polufinalnu utakmicu na gostovanju Viljarealu posle poraza kod kuće od Evertona u Premijer ligi, jasno je da Arsenal daje prioritet Ligi Evrope kao najbolju šansu da sledeće sezone igra u Ligi šampiona. U međuvremenu, Španci su impresionirali u nokaut fazi Lige Evrope, pobedivši u svih šest do sada odigranih mečeva od zaključka grupne faze, međutim Arsenal će im obezbediti najteži posao do sada.


MARITIMO - BRAGA (ČETVRTAK, 21.30), DVOJKA 1,63


Braga je u nedelju kod kuće izgubila od Sportinga iz Lisabona minimalnim rezultatom i time se verovatno pozdravila od trećeg mesta i prilike da se bori za mesto u Ligi šampiona kroz kvalifikacije. Sada za Benfikom zaostaje pet bodova na pet rundi pre kraja, a Orlovi su u formi i neće se dati. Večeras ekipa iz kamenoloma ide u goste Maritimu, koji se izdigao posle gotovo bezizlazne situacije. Tim iz Funšala slavio je tri puta na četiri minula duela i izbavio se iz zone ispadanja. Na dva boda je od pozicije koja vodi u plej-aut, a četiri u odnosu na selidbu u niži rang. Braga je trijumfovala na tri protekla međusobna dvoboja i to uvek sa 2:1.

NAPOMENA

:

Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara