Markus Tiram (©Reuters)
Markus Tiram (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Menhengladbah 2,20, RB Lajpcig 1,60, Jang Bojs 1,60

Vreme čitanja: 3min | sre. 15.12.21. | 10:45

Nigde nećete da nađete veće

Bogata sreda za ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu. Na programu su mečevi u Premijer ligi, Bundesligi, Superligi Srbije, kao i mnogobrojni kupovi širom Starog kontinenta. Bukmejkeri Mozzarta za danas su spremili tri kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svetu.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

Izabrane vesti

Koltovi iz Menhengladbaha su u nokdaunu. Poraženi su tri poslednje utakmice u Bundesligi. Još odzvanja šamarčina od pre desetak dana, kada je Frajburg pobedio u Menhengladbahu sa čak 6:0. Za poslednjih 270 minuta Borusijina mreža se zatresla čak 14 puta. Ajntraht je u naletu posle lošeg početka šampionata. Ima četiri pobede u prethodnih pet kola. Jedan od najboljih igrača tima iz Frankfurta je srpski reprezentativac Filip Kostić. Ajntraht bolje igra u gostima nego pred svojim navijačima. Ima 11 bodova van svog stadiona, a u Frankfurtu je sakupio samo 10. Za Menhengladbah neće igrati Štindl zbog žutih kartona, dok su povređeni Hofman i Bejer. Za goste van stroja je Norvežanin Hauge. Kada igraju ovi timovi bude mnogo golova. Na četiri vezana meča Menhengladbaha i Ajntrahta mreže su se tresle četiri ili više puta.

AUGZBURG – RB LAJPCIG (SREDA, 20.30), DVOJKA 1,60

Lajpcig se trgao posle smene Amerikanca Džesija Marša i dolaska Nemca italijanskog porekla Domenika Tedeska na kormilo Bikova. Prošle nedelje je razbijen Menhengladbah na Red Bul areni i najavljen pohod na gornji deo tabele. Prekinut je niz od tri poraza u Bundesligi. Augzburg je na 16. poziciji, mestu koje vodi u plej-aut. Tim iz Bavarske je prošle nedelje pobedio Keln u gostima sa 2:0. Neverovatan je podatak da ovogodišnji učesnik Lige šampiona nema nijednu pobedu u prvenstvu na gostujućim terenima. Na sedam mečeva sakupio je samo tri boda. Tradicija je uz Bikove koji su dobili pet poslednjih mečeva protiv današnjeg rivala. U proteklom prvenstvu je bilo 2:1 u Lajpcigu, a 3:0 u Augzburgu.

JANG BOJS – BAZEL (SREDA, 20.30), KEC 1,60

Šampion Švajcarske je u krizi ove sezone. U prethodnom šampionatu Sajdžija, Jang Bojs se prošetao do krune, a sada ima čak devet bodova manje u odnosu na iznenađujućeg lidera Ciriha. Bazel je na drugom mestu, sa dva remija u prethodna dva kola. Jang Bojs na osam mečeva na svom stadionu Vankdorf ima pet pobeda, dva remija i poraz. Bazel je neporažen na gostovanjima. Ima četiri trijumfa i isto toliko remija. U 2021. godini dva najbolja kluba u Švajcarskoj u prethodnoj deceniji su odigrali tri meča. Jang Bojs je slavio na svom terenu sa 2:0, a dve utakmice u Bazelu je bilo nerešeno – 1.1. Na šest poslednjih mečeva ovih timova dolazio je tip 2-3 gola.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

--------------------------------------------------

Odigraj tiket kao i svakog dana i osvoji Porše Makan

SVAKI TIKET JE ULAZNICA U ARENU

Mozzart Gladijator je takmičenje sa pravilima takvim da u njemu svi učestvuju. Visina uplate ne igra presudnu ulogu, kao ni to da li je tiket dobitan ili ne. Tvoje je samo da svakog dana odigraš tiket, jer je svaki ulaznica u arenu.

---------------------------------------------------



tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara