Tomas Miler i saigrači iz Bajerna (©Reuters)
Tomas Miler i saigrači iz Bajerna (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Bajern i Norič

Vreme čitanja: 2min | uto. 14.02.23. | 10:26

Nigde nećete da nađete veće

Liga šampiona se posle nikad duže pauze vraća u akciju, a ni Čempionšip ne odmara sredinom sedmice. Bukmejkeri

Mozzarta svakog dana za vas izdvajaju najveće kvote na svetu i utorak nije izuzetak.

Izabrane vesti

Danas su u ponudi dve promo kvote, i to dvojka na Bajern protiv PSŽ-a u sudaru za prolaz u četvrtfinale Lige šampiona, kao i kec na Norič u okršaju sa Halom u sklopu Čempionšipa.

PSŽ - BAJERN (UTORAK, 21.00), DVOJKA 2,65

PSŽ je važio za glavnog favorita u svojoj grupi Lige šampiona, ali Sveci nisu uspeli da je osvoje. Bez ijednog poraza Parižani su završili iza Benfike, i za rivala u osmini finala su dobili Bajern. U prvenstvu Francuske Sveci vode na tabeli, ali imaju samo pet bodova prednosti od drugoplasiranog Marselja. Ujedno, ekipa je u veoma lošoj formi, vezavši dva poraza. Bajern se našao u veoma teškoj grupi Lige šampiona, ali nije imao problema. Ni Barselona, ni Inter, a još više Viktorija Plzenj, nisu uspeli da pruže odgovarajući otpor timu iz Minhena, pa je gigant slavio u svih šest mečeva. Istovremeno, u Bundesligi Bajernu nije tako udobno iako vodi na tabeli, ali samo bod ispred Union Berlina. Bavarci su stabilizovali formu, posle tri remija su nanizali tri pobede.



-------------

Mozzart Bet Superliga se konačno vratila, a zajedno sa njom i Prognozzer! Takmičenje u pogađanju tačnih rezultata ponovo je na snazi posle tromesečne pauze u nešto drugačijem ruhu. Opširnije OVDE.

-------------

NORIČ - HAL (UTORAK, 20.45), KEC 1,90

Norič je na desetoj poziciji na tabeli drugog engleskog ranga. Kanarinci na kontu imaju 42 boda i udaljeni su četiri koraka za šestom pozicijom koja daje pravo da konkuriše za plasman u Premijer ligu. Domaćini nisu baš najbolje raspoloženi za predstojeći meč protiv Hala. U poslednja dva kola zabeležili su poraze od Barnlija (0:3) i Bristol Sitija (0:1). Hal je osvojio 41 bod i nalazi se odmah iza protivnika, na jedan korak, uz meč više. U ovom trenutku Hal je u dobrom ritmu jer je osvojio sedam poena u poslednja tri meča. Ovaj rezultat je postignut zahvaljujući pobedama nad KPR-om (3:0), Kardifom (1:0) i nerešenim duelom protiv Stouka (0:0).



NAPOMENA:

Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu

.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

PSŽ
Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara