Bruno Petković slavi pogodak (©AFP)
Bruno Petković slavi pogodak (©AFP)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Dinamo Zagreb i Spartu Prag

Vreme čitanja: 2min | uto. 15.08.23. | 10:14

Nigde nećete naći veće

Nastavljaju se kvalifikacije za Ligu šampiona. U jeku je čistilište na putu do 32 najbolja tima na Starom kontinentu.

Bukmejkeri Mozzarta za danas su spremili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. U pitanju je jedinica na hrvatski Dinamo Zagreb protiv grčkog AEK-a, kao i kec na češku Spartu iz Praga protiv danskog Kopenhagena. Oba duela igraju se u sklopu trećeg kola borbe za evropsku elitu, s tim da je sukob na Maksimiru prvi, a onaj na Letni revanš. Oba duela možete da gledate u direktnom prenosu sa sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju.

Izabrane vesti

Dinamo je već prošao jednog protivnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Izabranici Igora Bišćana eliminisali su u drugom kolu kazahstansku Astanu ukupnim rezultatom 6:0. Dinamo inače ne briljira u šampionatu i posle tri kola na kontu ima četiri boda. U poslednjem meču Modri su remizirali kod kuće bez golova sa Goricom, a potom zbog izgreda navijača u Atini prošle sedmice i nemilih događaja, nisu odigrali susret sa AEK-om. Umesto toga večeras će da odigraju prvi susret. AEK je odlično odradio prošlu sezonu. Pod vođstvom Matijasa Almeide žuto-crni su osvojili šampionsku titulu u prvenstvu Grčke, sa pet bodova više od drugoplasiranog Panatinaikosa. AEK je imao uspeha i u Kupu, gde je u finalnom meču savladao PAOK sa 2:0.

---------------------

Ako na svoj tiket dodaš jednu utakmicu Svetskog prvenstva za žene, možeš da dobiješ vaučer Belodore parfimerije od 25.000 rsd + 10.000 rsd

---------------------

SPARTA PRAG - KOPENHAGEN (UTORAK, 19.00), KEC 2,35

Sparta je sezonu počela na veoma visokom nivou. U češkom prvenstvu ekipa Brajana Priskea nije izgubila nijedan bod. Posle četiri kola, Letenšti su lideri sa 12 bodova, ali su ispred drugoplasirane Slavije samo zbog gol-razlike. Na gostovanju Kopenhagenu protekle sedmice, Sparta je izvukla remi bez golova i sada nastoji da iskoristi prednost domaćeg terena. Kopenhagen je već uspeo da se izbori sa jednim protivnikom u kvalifikacijama pošto je eliminisao islandski Brejdablik ukupnim rezultatom 8:3. Ipak, na domaćem meču protiv Sparte Lavovi su bili mnogo oprezni i kao rezultat toga nisu uspeli da ostvare bolji rezultat od remija bez golova.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara