Mateo Kovačić i Luka Modrić (©Reuters)
Mateo Kovačić i Luka Modrić (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Hrvatsku, VBA i Benfiku

Vreme čitanja: 3min | sub. 17.12.22. | 11:04

Nigde nećete da nađete veće

Mundijal je u epicentru. Stiglo se do borbe za podijum, a istovremeno polako u ritam ulazi klupski fudbal.

Danas se u Kataru igra meč za treće mesto na Svetskom prvenstvu, u kojoj se sastaju Hrvatska i Maroko. Bukmejkeri Mozzarta spremili su promo kvotu na Vatrene, koja će u svakom trenutku da bude najveća na svetu. Tu su i brojni specijali vezani za Mundijal...

Izabrane vesti

Pored najvažnijeg fudbalskog događaja u Mozzartu su danas najjači koeficijenti na trijumf VBA protiv Roteram, odnosno na slavlje na Benfiku u sklopu Liga kupa Portugalije na gostovanju Moreirenseu.

HRVATSKA - MAROKO (SUBOTA, 16.00), KEC 2,50

Reprezentacija Hrvatske nije imala laku situaciju u grupi u društvu Belgije, Kanade i Maroka. Ostvarila je samo jednu pobedu, nad Kanadom u drugom kolu, a sa Belgijancima i Marokancima je remizirala. Hrvatska je u osmini finala za rivala imala Japan, i eliminisala ga je tek posle penala, baš kako su Vatreni eliminisali prvog favorita Brazil u četvrtfinalu. U polufinalu je Argentina ipak bila prejaka i već na poluvremenu je bilo jasno da Hrvatska neće ponovo u finale (0:3). Reprezentacija Maroka bila je u veoma jakoj grupi baš uz Hrvatsku, Belgiju i Kanadu, i nije mogla da se smatra favoritom. Ipak, posle remija bez golova sa predstojećim rivalom, Lavovi Atlasa su verovali u sebe i senzacionalno se obračunali sa Belgijom (2:0), a potom pobedili Kanadu sa 2:1 i završili kao prvi. U osmini finala Maroko je posle penala izbacio Španiju, a potom je eliminisao Portugaliju (1:0). Ipak, nije Maroko uspeo da napravi još jednu senzaciju u polufinalu kada je Francuska bila uspešnija.

VBA - ROTERAM (SUBOTA, 16.00), KEC 1,53

Vest Bromvič je, pošto je promenio trenera i postavio Karlosa Korberana na to mesto, ostvario četiri pobede zaredom. U ovom periodu ekipa je primila samo jedan gol i počela da deluje gotovo nepogrešivo u defanzivnim formacijama. U napadu, Begisi su ostali pragmatični i postižu malo golova. Pobeda nad Sanderlendom od 2:1 podigla ih je na 17. mesto i samo će povećati motivaciju pred dolazak pogodnog protivnika. Roteram se dobro uklopio u Čempiopnšip, ali zasad ne može da postigne stabilnost. Milersi prate aktuelnog rivala na tabeli, zaostaju za njim samo po gol-razlici. Međutim, česti porazi i ne baš najuspešnija igra u odbrani otežavaju postizanje pozitivnijih rezultata. U prošlom kolu Roteram je izgubio na svom terenu od Bristol Sitija (1:3).

------------

Budi u timu koji ne gubi - svakog dana Mundijala Mozzart deli 11 puta po 50.000 dinara

------------

MOREIRENSE - BENFIKA (SUBOTA, 20.00), DVOJKA 1,32

Moreirense izgleda veoma dobro u ovom segmentu sezone, pošto je ostvario 10 pobeda u nizu na svim turnirima na svom terenu i lider je u drugoj ligi Portugalije. U Liga kupu moćno deluje i prvi je u C grupi posle dva kola, savladavši Estrelu (4:2) i Penafiel (2:1). U obračunima sa gigantima, zeleno-beli nemaju mnogo sreće ni kod kuće, ali u takvom tonu imaju dobre šanse nametnu ravnopravnu konkurenciju. Remi ili pobeda omogući će Moreirenseu prolaz u četvrtfinale Liga kupa, ali i Benfika je u odličnom stanju. Blista u domaćem takmičenju i jasno je pokazala da ide po titulu u Primeri. Orlovi u Liga kupu nisu bili tako aktivni u pogledu golova kao aktuelni protivnik, pa zaostaju zbog gol-razlike i drugi su u Grupi C. Ipak, u okršajima oči u oči prednost je u potpunosti na strani Benfike.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara