Ilustracija (©Reuters)
Ilustracija (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Maribor i Dinamo Minsk

Vreme čitanja: 2min | čet. 20.07.23. | 10:42

Nigde nećete da nađete veće

Četvrtak je tradicionalno dan za Ligu konferencije. Danas se igraju revanši prvog kola kvalifikacija za najslabije evropsko takmičenje, a bukmejkeri Mozzarta spremili su dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju je dvojka na Maribor na Malti protiv Birkirkare i kec na Dinamo Minsk protiv Željezničara.

Izabrane vesti

Slovenački tim je napravio kiks u prvom meču, kada je pred svojim navijačima odigrao samo 1:1 protiv Birkirkare, pa će šansu za drugo kolo kvalifikacija za Ligu konferencije imati na Malti. Već je jedan klub iz ove malene ostrvske države eliminisao klubove iz Dežele. Balzan je bio bolji od Domžalea, što poziva na oprez. Maribor je sa narednom rivalom igrao pet puta i nijednom nije poražen (tri pobede i dva remija).

DINAMO MINSK – ŽELJEZNIČAR (ČETVRTAK, 19.00), KEC 2,20

Beloruski klubovi ne mogu da igraju na svom terenu međunarodne utakmice, pa će Dinamo da dočeka Želju u Bakuu. U prvom meču na Grbavici nije bilo pobednika – 2:2. Tim iz Minska je vodio sa 2:0, ali je domćin u finišu pred punim tribinama postigao dva gola, pa sada sve kreće od nule. Prednost Dinama je što je šampionat Belorusije u punom jeku, dok Premijer liga Bosne i Hercegovine nije startovala. Naviijači Želje, “Manijaci”, ispratili su igrače bakljadom i dali im dodatnu dozu samopouzdanja pred revanš u prestonici Azerbejdžana.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara