Bril Embolo slavi sa saigračima (©Reuters)
Bril Embolo slavi sa saigračima (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Monako, Genk i Mančester Siti

Vreme čitanja: 3min | sre. 11.01.23. | 10:23

Nigde nećete da nađete veće

Počela je 2023. godina, a lopta ne miruje uprkos i dalje prazničnom raspoloženju. U epicentru je Engleska, a ne zaostaju ni Francuska i Belgija.

Bukmejkeri Mozzarta za danas su spremili tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. U pitanju su dvojka na Monako u gostima Lorijanu u Ligi 1, odnosno jedinica na Genk nad Antverpenom u Kupu Belgije, kao i trijumf Mančester Sitija na gostovanju Sautemptonu u Liga kupu. Mečeve francuskog prvenstva možete da gledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju.

Izabrane vesti

Lorijan ove sezone pokazuje dobre rezultate u Ligi 1. U prvim mesecima klub je čak pretendovao na ulazak u evropsko takmičenje. U poslednje vreme, međutim, počeo je često da gubi bodove. Sada je sa 31 bodom na šestom mestu. Nedavno je Lorijan izgubio od inferiornih protivnika - Monpeljea (0:2) i Nice (1:2), a u prošlom kolu je prekinuo seriju neuspeha pobedivši Anže (2:1). Monako je poslednjih meseci uspeo da uđe u dobru formu. Klub se vratio u prvih pet na tabeli jer posle 17 kola ima 33 boda. U poslednjim rundama Kneževi su skoro samo pobeđivali - četiri puta u pet susreta.

GENK - ANTVERPEN (SREDA, 20.45), KEC 2,00

Genk je ove sezone odličan i praktično ne primećuje otpor protivnika u šampionatu pa sasvim lagano predvodi šampionsku trku u Belgiji. Štrumpfovi imaju pristojnu prednost u odnosu na pratioce i mogu da obrate pažnju na Kup, gde je već eliminisao Vesterlo i Anderleht. Antverpen takođe izgleda dobro u kampanji i nalazi se na trećoj poziciji u ukupnom plasmanu, sa deset bodova zaostatka za aktuelnim protivnikom. Veliki Stari je u poslednje vreme izgubio ritam i često je igrao nerešeno, ostvarivši samo jednu pobedu u prethodnih pet kola. Crveni su u poslednjem kolu Kupa Belgije na svom terenu savladali Standard sa 4:0, a ranije su bili bolji od Beverena.

SAUTEMPTON - MANČESTER SITI (SREDA, 21.00), DVOJKA 1,27

Sautempton je 7. januara obradovao navijače dugo očekivanom pobedom, kada je uspeo da savlada Kristal Palas (2:1) u prvom meču FA kupa. Time je prekinuo niz od tri poraza, a poslednji se desio početkom meseca od Notingem Foresta (0:1), što mu je pogoršalo ionako nezavidnu poziciju u Premijer ligi. Za 18 kola aktuelnog šampionata domaćini su zabeležili tri pobede i tri remija, i sa 12 bodova su poslednji na tabeli. Mančester Siti je prošle nedelje položio test i potvrdio da je jedan od lidera Premijer lige. Najpre je u Premijer ligi pobedio Čelsi minimalnim rezultatom 1:0 u Londonu, posle čega je usledila bitka trećeg kola FA kupa na Etihadu, i ponovo su stradali londonski Plavci, samo sada sa čak 4:0. Za 17 kola aktuelnog šampionata, Građani imaju 12 pobeda i tri remija i sa 39 bodova su drugoplasirani.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

Man. Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara