Leandro Paredes (©Reuters)
Leandro Paredes (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Romu, Bilbao, RB Lajpcig i PSV

Vreme čitanja: 3min | sub. 06.04.24. | 11:14

Nigde nećete da nađete veće

Finiš je sezone u većini šampionata u Evropi. Sada je onaj period u godini kad “mora”, kada nema više prava na kiks. Bukmejkeri Mozzarta rade punom parom i za danas za vas su izdvojili četiri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U epicentru je derbi Italije na Oliimpiku, a najveća kvota na svetu je na Romu koju je preporodio Danijele de Rosi. Osim keca na Vučicu, promo kvote su na Atletik Bilbao u finalu Kupa kralja protiv Majorke, kao i RB Lajpcig u Frajburgu u Budesligi i PSV u Ajndhovenu protiv AZ Alkmara u holandskoj Erediviziji.

Izabrane vesti

Vučica je u igri za Ligu šampiona. I peto mesto u Seriji A verovatno garantuju evroelitu. Lacio se trgao posle otkaza za Mauricija Sarija i dolaska Igora Tudora na kormilo, vezao je dve pobede, pa i nebesko-plavi gaje ambicije da igraju Ligu šampiona naredne sezone ili makar neki od evropskih kupova. U prvom delu šampionatu nije bio golova u duelu ljutih rivala. U četvrftinalu Kupa Italije, Lacio je bio bolji od Rome sa 1:0 golom Zakanjija iz penala na startu drugog poluvremena. Dva meča je ove sezone su bila tvrda, videćemo da li ćemo danas gledati bolji fudbal na punom Olimpiku. Poslednja četiri meča ovih timova završeni su tipom 0-1. Vučica nije dala gol Laciju već četiri meča, još od pobede sa 3:0 u martu 2022. Opširniju najavu derbija italijanske prestonice pročitajte OVDE.

------------

MOZZART TE VODI NA... NA ENFILD, SAN SIRO, VESTFALEN... STADION ILI DVORANU KOJE ODABEREŠ!

------------

ATLETIK BILBAO – MAJORKA (SUBOTA, 22.00), KEC 1,75

Sevilja i stadion Kartuha tradicionalno je poprište borbe za trofej u Kupa kralja. Atletik Bilbao je prethodnih godina uvek dolazio do završnice, ali ne i do trofeja, dok je Majorka prijatno iznenađenje u ovom takmičenju. Tim Nemanje Radonjića, Predraga Rajkovića i Matije Nastasića ima šansu da sezonu završi trofejom i izbori Evropu. Baski su blizu međunarodnog takmičenja prekio Primere, čak su u igri za Ligu šampiona, ali trofej je ono što je glavni cilj braće Vilijams i drugova. Opširniju najavu finalau Kupa Španije pročitajte OVDE.

FRAJBURG – RB LAJPCIG (SUBOTA, 15.30), DVOJKA 1,63

Bikovi iz Lajpciga su slabiji ove seone od očekivanog. Tek su peti, ali i dalje je moguća Liga šampiona, a rival za to četvrto mesto biće Borusija iz Dormtunda. Frajburg je osmi, može do Evrope. Neće biti lako RB Lajpcigu da uzme tri boda. Forma tima sa istoka zemlje je u usponu, čak 10 bodova na četiri poslednja meča. Posle tri vezane pobede veliki kiks je napravio rival Crvene zvezde jesenas u Ligi šampiona. Igrao je bez golova na svom stadionu protiv Majnca. Tim iz grada podno Švarcvalda nije pobedio na svom terenu već četiri meča (po dva pobede i remija). U prvom delu sezone je Lajpcig pobedio Frajburg na svom terenu sa 3:1.

PSV – AZ ALKMAR (SUBOTA, 18.45), KEC 1,42

Šampionska zvona zvone u Ajndhovenu. Šest kola pre kraja Eredivizije čak devet bodova više ima PSV u odnosu na branioca krune Fajenord. Smeši se kruna timu iz Ajndhovena koji je fantastičan ove sezone. Ni neplanirani poraz, jedini u ovom šampionatu, od NEC-a u Najmehenu nije pojuljao crveno-bele. NA Filips stadion večeras stiže AZ koji je četvrti, juri Tventea na “koti 3”. Na svom terenu nekadašnji šampion Evrope ima 12 pobeda i samo jedan remi. Odoleo je pre nešto više od mesec dana šampiona Fajenord (2:2). U prvom delu sezone PSV je protutnjao Alkmarom, pobedio sa 4:0, uz dva gola sjajnog veterana Luka de Jonga koji blista posle povratka iz Španije, gde je branio boje Sevilje i Barselone.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara