Bril Embolo (©Reuters)
Bril Embolo (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Švajcarsku i Urugvaj

Vreme čitanja: 2min | čet. 24.11.22. | 10:03

Nigde nećete naći veće

Zahuktava se Svetsko prvenstvo u Kataru. Argentina i Nemačka su šokirani na premijerama od Saudijske Arabije, odnosno Japana. Za Srbiju Mundijal počinje večeras (20.00) duelom s prvim favoritom za titulu, Brazilom.

Bukmejkeri Mozzarta rade punom parom. Za danas su spremili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. U pitanju su kečevi na Švajcarsku i Urugvaj.

Izabrane vesti

Sajdžije imaju ulogu blagog favorita, ali ne sme da se potceni tim Rigoberta Songa. Jeste da selektor ne zna ni sva imena svojih igrača, jeste da se obrukao na konferencije za medije, jeste da glavnu reč vodi Samuel Eto, ali imena Šupa Motana, Vensana Abubakara, Toka Ekambija, Zambe Angise, Andrea Onane, ulivaju strahopoštovanje. Obe selekcije su bile veoma dobre na kontinentalnim šampionatima. Švajcarska je igrala četvrtifinale Evropskog prvenstva prošle godine, dok su Lavovi bili treći na Kupu Afričkih nacija gde je Senegal bio šampion. Dobra vest za Švajcarce je da je spreman Jan Zomer. Jedan od najpotcenjenijih golmana današnjice brani u sjajnoj formi u Borusiji iz Menhengladbaha. Ključ je kod Granita Džake koji ove sezone igra fantastično u dresu Arsenala, lidera Premijer lige. Erik Maksim Šupo Motan je u mnogo boljoj formi od Vensana Abubakara. Švajcarci su imali impresivan završetak Lige nacija u septembru ove godine. Dobili su Španiju u gostima sa 2:1 i istim rezultatom na svom terenu slavili protiv Čeha. Pre toga su pobedili i Portugaliju sa 1:0. Neukrotivi lavovi su razočarali u prijateljskim mečevima ove godine. Osim remija sa Panamom u generalnoj probi pred Mundijal, nisu uspeli da dobiju slabašnu Jamajku (1:1), a poraženi su od Južne Koreje (0:1) i Uzbekistana (0:2). Opširniju najavu za ovaj meč pročitajte OVDE.

URUGVAJ – JUŽNA KOREJA (ČETVRTAK, 14.00), KEC 1,80

Dobra vest za Južnu Koreju je da se oporavio napadač Totenhema Son. Igraće sa zaštitnom maskom. Urugvajci imaju paklene napadače, veterane Luisa Suareza i Edinsona Kavanija, a tu su i as Liverpula Darvin Nunjez i zvezda Reala Federiko Valverde. Oba tima mogu do osmine finala u konkurenciji Portugalije i Gane. Urugvajci su igrali polufinale Svetskog prvenstva u 2010. godine u Južnoj Africi. Koreja je u Rusiji pre četiri godine dobila Nemačku u grupnoj fazi. Selekcija iz Južne Amerike nije igrala pripremne mečeve ovog meseca, dok su Korejci u generalnoj probi bili bolji od Islanda sa 1:0 golom Min Kju Songa, fudbalera Čonbuka, vicešampiona ove azijske države.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara