Marko Grujić (©Reiters)
Marko Grujić (©Reiters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Porto 1,40, Bešiktaš 1,65

Vreme čitanja: 2min | pon. 14.08.23. | 10:44

Nigde nećete naći veće

Počela je nova nedelja, bukmejkeri Mozzarta su u to ime pripremili iznenađenja. Odabrali su dve utakmice na kojima će dvojke u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su po jedan susret iz šampionata Portugalije i Turske, konkretno timovi Porta i Bešiktaša. Nigde na svetu oni vam ne mogu doneti toliku zaradu kao u kladionici Mozzart.

Izabrane vesti

Nije dobro počela sezona za Marka Grujića i njegov Porto. Zmajevi su pre pet dana izgubili od Benfike (0:2) u Superkupu Portugalije, tako su ostali bez prvog trofeja. Ovog ponedeljka započinju prvenstvenu trku sa Orlovima, prvi rival im je doskorašnji drugoligaš Moreirense. Domaćinu takođe ovo neće biti prva utakmica u sezoni, u julu je odigrao kvalifikacije za Liga kup. Izgubio je već u prvoj utakmici od Farensea posle penala. Porto je igrao protiv Moreirensea poslednji put u sezoni 2021/2022. Tada ga je savladao na oba susreta, sa po 5:0 i 1:0.

KARAGUMRUK - BEŠIKTAŠ (PONEDELJAK, 20.00), DVOJKA 1,65

Bešiktaš je u blagoj prednosti u odnosu na većinu konkurenata iz Superlige Turske jer je već dostigao takmičarsku formu. Susret 1. kola prvenstva sa Karagumrukom biće mu već četvrti u sezoni. Prethodno je odigrao tri utakmice u kvalifikacijama za Ligu konferencije i zabeležio je sve tri pobede. Prvo nad Tiranom sa po 3:1 u Istanbulu i 2:0 u Albaniji, a zatim je prošlog četvrtka kao gost savladao i Nefči u Bakuu sa 3:1. Karagumruk je za to vreme igrao samo prijateljske utakmice, izgubio je od Hataja (1:2) i Ankaragudžua (0:1), a zatim je u generalnoj probi bio bolji od Istanbula (1:0).

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

---------------------

Ako na svoj tiket dodaš jednu utakmicu Svetskog prvenstva za žene, možeš da dobiješ vaučer Belodore parfimerije od 25.000 rsd + 10.000 rsd

---------------------


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara